• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur kaffe rätt, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523725

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Kaffe Rätt

Skapat med en perfekt fusion av design och funktionalitet, är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Kaffe Rätt den perfekta diskbänken för ditt kök. Med sin minimalistiska rektangulära form och eleganta kaffefärgade yta kommer denna diskbänk att komplettera och förbättra utseendet på ditt kök på ett enastående sätt.

Automatisk stoppare

En imponerande funktion hos Blanco Zenar 45 S är dess automatiska stoppare. Med hjälp av detta innovativa system kan du enkelt och bekvämt stoppa och låsa vattenflödet utan att behöva använda traditionella ventiler eller stoppkranar. Det gör att du kan göra diskandet mer effektivt och bekvämare, samtidigt som du sparar tid och energi i köket.

Infino

Blanco Zenar 45 S har också den exklusiva Infino-funktionaliteten som ger diskbänken en perfekt och sömlös look. Med denna teknik är botten av diskbänken integrerad utan några synliga kanter eller sömmar. Det ger inte bara en elegant estetik, utan gör också rengöringen enkel och effektiv, eftersom det inte finns några smutsfällor eller svåråtkomliga områden.

Bord svart glas

En annan imponerande egenskap hos Blanco Zenar 45 S är dess bord i svart glas. Det ger diskbänken en modern och lyxig touch, samtidigt som det ger ökad hållbarhet och tålighet. Det svarta glaset är även lätt att rengöra och behåller sin glansiga yta under lång tid. Det är en perfekt kombination av stil och funktionalitet.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Kaffe Rätt en diskbänk som inte bara är vacker att se på, utan också utrustad med banbrytande teknik och funktioner. Med automatisk stoppare, Infino och bord i svart glas är denna diskbänk både elegant och praktisk. Det är helt enkelt den perfekta lösningen för att förbättra ditt kök och underlätta din vardagliga diskning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523725)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: