• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 400/400-if/a

PRODUKTKOD: 513703

8 280,00 kr

Spara 15%

7 038,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 900 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zerox 400/400-if/a - en stilren och funktionell diskbänk

Diskbänken Blanco zerox 400/400-if/a är en elegant och praktisk lösning för ditt kök. Med en bredd på 900 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för att hantera disk, matlagning och andra hushållsuppgifter.

Rostfritt stål av hög kvalitet

Blanco zerox 400/400-if/a är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den både hållbarhet och motståndskraft mot korrosion. Den kommer i olika färger, inklusive krom, blank och rostfri samt satin, så att du kan välja den som passar bäst till din köksinredning.

Flexibel installation

Denna diskbänk kan installeras på olika sätt enligt dina behov. Den kan vara nedfälld eller infälld, vilket ger en snygg och integrerad look i köket. Den kan också vara planmonterad eller planlimmad för att skapa en minimalistisk och modern stil.

Klar för montering av blandare

Blanco zerox 400/400-if/a är utrustad med förborrade hål för en blandare, vilket gör monteringsprocessen enklare och smidigare. Du kan välja vilken typ av blandare som passar dina preferenser och köksbehov.

Sammanfattningsvis är Blanco zerox 400/400-if/a en elegant och praktisk diskbänk som inte bara ger dig tillräckligt med arbetsutrymme i köket, utan också kompletterar din inredning med sin stilrena design och högkvalitativa material. Den flexibla installationsmöjligheten och förborrade hål för blandaren gör den ännu mer användarvänlig och lätt att anpassa efter dina behov.

Mått
Bredd
900 mm
Specifikationer
Montering
Nedfälld/Infälld, Planmonterad/Planlimmad
Antal hoar
2
Material
Stål
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Funktioner
Rostfri
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: