• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s silgranit puradur alumetalik reversibel, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524836

4 630,00 kr

Spara 15%

3 935,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 6 S - Enkel Ho Silgranit Diskbänk i Alumetalik

Blanco Elon XL 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att bli en perfekt tillägg till ditt kök. Tillverkad av hållbart silgranitmaterial, kombinerar den hög kvalitet och skönhet för att ge dig den ultimata diskbänken.

Funktioner:

Automatisk stoppare

Blanco Elon XL 6 S är utrustad med en automatisk stoppare som gör det enkelt att fylla diskhon med vatten. Med ett enkelt tryck på stopparen kan du snabbt och enkelt tömma diskhon när du är klar med diskningen.

Reversibel

En av de stora fördelarna med Blanco Elon XL 6 S är att den är reversibel, vilket betyder att du kan installera den med hoen på både höger och vänster sida. Det ger dig flexibiliteten att anpassa diskbänken efter din preferens och ditt köks layout.

Infino

Med teknologin Infino får du en felfri och elegant diskning. Inga synliga kantlinjer eller fogar gör diskbänken lätt att rengöra och ger den en modern och stilren look. Infino ger också en extra fördel genom att ge extra utrymme för diskning och förberedelse.

Droppnät

För att förhindra att smuts och matrester hamnar i avloppet, är Blanco Elon XL 6 S utrustad med ett droppnät. Detta nät fångar upp eventuella små partiklar och gör rengöringen enklare och avloppet renare.

Med sin grå silgranitfinish och stilrena design blir Blanco Elon XL 6 S en elegant och praktisk lösning för ditt kök. Bland funktionerna som automatiserad stoppare, reversibilitet, Infino-teknologi och droppnät, är detta den perfekta diskbänken för att göra din diskning enklare och mer effektiv.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (524836)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: