• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 s-f silgranit puradur svart vändbar, automatisk stoppare, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 525929

8 013,00 kr

Spara 15%

6 811,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Djup: 490.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5
  • Färg: Svart

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Metra 6 S-F Silgranit Puradur Svart Vändbar, Automatisk Stoppare, Avlopp i Stål

Blanco Metra 6 S-F är en elegant och praktisk diskbänk som kommer i en snygg svart färg. Den är tillverkad av högkvalitativt material som heter Silgranit, vilket ger den en hållbar och slitstark yta. Diskbänken har en rektangulär form och kommer med 1,5 hoar, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta och förbereda mat.

En av de praktiska funktionerna i denna diskbänk är att den är vändbar. Det innebär att du kan montera den på valfritt sätt, antingen med hoarna till höger eller vänster, beroende på din kökslayout och personliga preferenser. Detta gör diskbänken mycket flexibel och anpassningsbar till din rumsdesign.

En annan fördel med Blanco Metra 6 S-F är den automatiska stopparen. Den medföljande stopparen gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en separat propp. Detta sparar tid och gör diskprocessen smidigare och mer bekväm.

Diskbänken är också utrustad med avlopp i stål, vilket ger en pålitlig och effektiv vattenavrinning. Detta är viktigt för att hålla diskbänken ren och fuktfri och för att förhindra eventuella vattenstötar i köket.

Blanco Metra 6 S-F är designad av det välkända och pålitliga märket Blanco. Med deras erfarenhet och kvalitetssäkring kan du vara säker på att du får en hållbar och pålitlig diskbänk som kommer att hålla i många år framöver.

I korta ordalag är Blanco Metra 6 S-F diskbänken perfekt för dig som letar efter en elegant, funktionell och pålitlig lösning för ditt kök. Med sin svarta färg, vändbara design, automatiska stoppare och avlopp i stål, erbjuder den allt du behöver för att göra din diskhantering enklare och mer effektiv.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 SF (525929)
Märke
Blanco
Mått
Djup
490.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: