• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 5 s silgranit puradur bow tie reversible, auto stopper, infino, styrelse vit glas

PRODUKTKOD: 523223

5 998,00 kr

Spara 15%

5 098,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Bow Tie Reversible, Auto stopper, InFino, Styrelse Vit Glas

Den Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Bow Tie Reversible är en stilfull och funktionell diskbänk, perfekt för ditt kök. Med sitt unika bow tie reversible design kan du välja mellan en slät yta och en texturerad yta för att passa din inredning.

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material, vilket gör den tålig, reptålig och enkel att rengöra. Dessutom har den en vacker vit glasyta som ger en modern och elegant touch till ditt kök.

Med auto stopper-funktionen kan du enkelt justera vattenflödet genom att trycka på en knapp, vilket gör den bekväm och lätt att använda. InFino-teknologin ger optimal avrinning och förhindrar smuts och matrester från att fastna i diskbänken.

Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Bow Tie Reversible är även utrustad med en praktisk styrelse där du kan placera diskborstar, tvättsvampar och andra köksredskap. Den ger dig extra arbetsyta och ger samtidigt ditt kök en snygg och organiserad look.

Med sina generösa mått på 915 mm längd och 510 mm djup är denna diskbänk perfekt för att hantera alla dina köksbehov. Den är också kompatibel med en blandare och har ett hål för enkel installation, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina önskemål.

Blanco Axia III 5 S Silgranit Puradur Bow Tie Reversible är en pålitlig och stilfull diskbänk som kommer att göra ditt köksarbete enklare och mer effektivt. Låt den bli en viktig del av ditt kök och njut av dess funktionalitet och skönhet varje dag.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 5 S (523223)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
915.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: