• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco adon xl 6 s jasmin

PRODUKTKOD: 519622

4 334,00 kr

Spara 15%

3 683,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 980 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Creme/Beige

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco adon xl 6 s jasmin - En perfekt lösning för ditt kök

Vill du ha en praktisk och elegant avrinningsyta i ditt kök? Då är Blanco adon xl 6 s jasmin det perfekta valet. Med en bredd på 980 mm är denna avrinningsyta tillräckligt stor för att rymma allt ditt diskande och avrinning.

En hållbar och vacker yta

Blanco adon xl 6 s jasmin är tillverkad av slitstarkt och tåligt material som heter Silgranit. Detta material är en blandning av granit och annan komposit, vilket gör det extremt hållbart och motståndskraftigt mot repor, fläckar och värme. Du kan vara säker på att din avrinningsyta kommer se vacker och ny ut under lång tid framöver.

En snygg och tidlös färg

Blanco adon xl 6 s jasmin finns i en vacker och tidlös färg - Creme/Beige. Denna färg passar perfekt i de flesta köksmiljöer och ger en elegant touch till ditt kök.

Enkel installation och användning

Denna avrinningsyta kommer med ett förborrat hål för blandare, vilket gör installationen snabb och enkel. Du kan smidigt ansluta din befintliga blandare eller välja en ny som passar din stil och behov.

Sammanfattning

Blanco adon xl 6 s jasmin är den perfekta lösningen för ditt kök om du letar efter en praktisk och elegant avrinningsyta. Tillverkad av slitstarkt Silgranit-material och tillgänglig i den tidlösa färgen Creme/Beige, kommer denna avrinningsyta att hålla sin skönhet i många år framöver. Enkel installation och användning gör det till ett utmärkt val för alla kök.

Mått
Bredd
980 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Creme/Beige
Förborrat hål för blandare
Ja
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: