• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - mira - diskbänk lft50rs

PRODUKTKOD: LFT50RS

4 674,00 kr

Spara 15%

3 972,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 561.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg Mira - Diskbänk LFT50RS

Smeg Mira är en elegant diskbänk som kommer att ge din kök en sofistikerad och stilren touch. Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en hållbar och tålig konstruktion.

Färg och material

Smeg Mira diskbänk är tillgänglig i en snygg rostfri stålfinish, vilket ger den en modern och elegant look som passar perfekt till alla köksinredningar. Den är tillverkad av slitstarkt rostfritt stål som är korrosionsbeständigt och enkelt att rengöra, vilket gör den långvarig och praktisk att använda.

Design och dimensioner

Denna diskbänk har en rektangulär form och har en total längd på 561.0 mm och en djup på 510.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera diskning och matlagning. Den har en ho och är utformad för infällnad, vilket ger en smidig och sömlös installation i ditt kök.

Funktioner

Smeg Mira diskbänk har en förborrad hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera en vattenkran efter dina behov och preferenser. Den har också ett låddjup på 200.0 mm, vilket underlättar att hantera större mängder disk eller matlagning.

Montering och minimumskåpsbredd

Denna diskbänk är utformad för infällnad och kan enkelt monteras i ditt befintliga köksskåp. Du behöver en minimiskåp bredd på 600.0 mm för att installera denna diskho.

Varumärke och modell

Smeg Mira diskbänk kommer från det välkända varumärket Smeg, som är känt för sin höga kvalitet och stilrena design. Modellnamnet för denna diskbänk är LFT50RS.

Sammanfattningsvis är Smeg Mira diskbänk en snygg och praktisk lösning för ditt kök. Med sin rostfria stålkonstruktion, modern design och funktionella egenskaper kommer den att vara en funktionell och vacker tillskott till ditt kök.

Produkt
Märke
Smeg
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Smeg Mira (LFT50RS)
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
561.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Design
Färg
Rostfritt stål
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Blandarhål storlek
35.0 mm
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: