• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 320-u silgranit puradur szampan, infino

PRODUKTKOD: 523412

4 787,00 kr

Spara 15%

4 068,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 350.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Subline 320-U Silgranit Puradur Szampan, Infino

En elegant och funktionell diskho i silgranit material

Blanco Subline 320-U är en diskho av hög kvalitet som kommer att tillföra både stil och funktionalitet till ditt kök. Diskhon är tillverkad av silgranit material, vilket ger den en unik kombination av styrka och skönhet. Materialens egenskaper bidrar till att det inte får repor lätt och är också mycket motståndskraftigt mot fläckar och värme. Denna diskho kommer att vara en pålitlig och hållbar lösning för ditt kök.

Enkel installation och flexibel placering

Blanco Subline 320-U är utformad för underlimning, vilket gör att den enkelt kan integreras med ditt köks bänkskiva. Den har en rektangulär form och passar perfekt för olika köksdesigner. Diskhon har en storlek på 350.0 mm i längd och 460.0 mm i djup, vilket gör den tillräckligt rymlig för att hantera daglig diskning.

Funktioner som förenklar diskningen

Blanco Subline 320-U kommer med en infino kant, vilket betyder att den är utformad med en minimalt synlig kant mellan diskhon och bänkskivan. Detta ger en ren och snygg look och gör också rengöringen mycket enklare. Diskhon har också en låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera även de största kastrullerna och stekpannorna.

En tillförlitlig och stilren lösning för ditt kök

Med Blanco Subline 320-U får du både hållbarhet och stil i ditt kök. Diskhon har en elegant champagnetone i sin silgranit puradur finish, vilket ger en touch av lyx till ditt kök. Dessutom är denna diskho från det välrenommerade märket Blanco, vilket garanterar högsta kvalitet och pålitlighet.

Välj Blanco Subline 320-U Silgranit Puradur Szampan, Infino för att skapa en elegant och funktionell diskningslösning i ditt kök. Med dess robusta material, praktiska funktioner och stilrena design kommer denna diskho att bli en värdefull tillägg till ditt kök i många år framöver.

Produkt
Modellnamn
Blanco Subline 320-U (523412)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
350.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
460.0 mm
Specifikationer
Montering
Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
400.0 mm

16 Produkter från samma kategori: