• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 8 s-if polerat stål vänster, automatisk stoppare, infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 521652

30 443,00 kr

Spara 15%

25 876,55 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1160.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 2

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Claron 8 S IF Diskbänk - Perfekt kombination av stil och funktionalitet

Välkommen till vår eleganta och högkvalitativa diskbänk, Blanco Claron 8 S IF. Tillverkad i rostfritt stål, lockar denna diskbänk till sig uppmärksamhet med sin stilrena design och hållbara konstruktion.

Färgalternativ för att matcha din personliga stil

Hos oss kan du välja din Blanco Claron 8 S IF diskbänk i olika färger för att passa perfekt in i ditt kök. Välj mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Med detta brett utbud är det lätt att hitta den perfekta färgen som passar din personliga stil och köksinredning.

Praktiska egenskaper för enkel användning

Blanco Claron 8 S IF är utrustad med flera praktiska funktioner för att underlätta din vardag i köket. Diskbänken har automatisk stoppning, vilket gör att du enkelt kan tömma och fylla diskhon utan krångel. Dessutom har den infino-funktion, vilket innebär att bänken är helt integrerad i arbetsytan för en smidig och snygg finish.

En annan användbar funktion är pushcontrol, vilket ger dig möjlighet att öppna och stänga diskhon genom att helt enkelt trycka på den. Detta är både bekvämt och praktiskt, särskilt när du har händerna upptagna med disk eller matlagning.

Flexibel installation för perfekt passform

Blanco Claron 8 S IF diskbänk är utformad för att passa perfekt i ditt kök. Den är lämplig för infällnad eller planlimning, vilket ger dig möjlighet att anpassa installationen efter dina behov och kökets utformning. Diskbänken är också vändbar, vilket ger dig flexibilitet att välja vilken sida du vill ha diskhon på.

Hög kvalitet och hållbarhet för långvarig användning

Som alla Blanco-produkter är Claron 8 S IF diskbänk tillverkad med fokus på kvalitet och hållbarhet. Den är tillverkad av robust och rostfritt stål, vilket gör den tålig och långvarig. Med rätt skötsel kommer denna diskbänk att vara en pålitlig och stilfull kompanjon i ditt kök i många år framöver.

Välj Blanco Claron 8 S IF diskbänk för att få en kombination av stil och funktionalitet i ditt kök. Med sin eleganta design och praktiska funktioner kommer den att bli en oumbärlig del av ditt köksutrymme.

Produkt
Modellnamn
Blanco Claron 8 S IF (521652)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1160.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hoar
2
Montering
Infällnad, Planlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Rostfritt stål
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: