• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra xl 6 s silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper.

PRODUKTKOD: 517360

4 688,00 kr

Spara 15%

3 984,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra XL 6 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stopper

Blanco Metra XL 6 S är en exklusiv diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial i färgen Tartufo, ger denna diskbänk en sofistikerad och modern touch till ditt kök.

Design och specifikationer

Blanco Metra XL 6 S har en rektangulär form och en längd på 1000.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att arbeta och diska. Med en djup på 500.0 mm kan du enkelt hantera även de största diskarna.

Denna diskbänk har en enda ho, vilket gör den idealisk för kök där utrymmet är begränsat. Färgen Tartufo ger en elegant och modern känsla till ditt kök, och den vändbara designen gör det möjligt att installera diskbänken enligt dina behov och preferenser.

Blanco Metra XL 6 S är också utrustad med en auto stopper-funktion, vilket innebär att vattenflödet stoppas automatiskt när diskbänken är full. Detta är en praktisk och tidsbesparande funktion som minskar risken för översvämning i köket.

Hållbarhet och kvalitet

Med sitt högkvalitativa silgranitmaterial är Blanco Metra XL 6 S både tålig och hållbar. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme, vilket gör att denna diskbänk kan hantera daglig användning utan att förlora sin skönhet eller funktionalitet.

Den har även en låddjup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att samla upp matrester och smuts. Detta underlättar rengöringen och bidrar till en ren och hygienisk arbetsyta.

Blanco Metra XL 6 S är en produkt från det välrenommerade varumärket Blanco, vilket garanterar högsta kvalitet och pålitlighet. Det är en diskbänk som är byggd för att vara en långvarig och pålitlig följeslagare i ditt kök.

För att installera Blanco Metra XL 6 S behöver du en skåpsbredd på minst 600.0 mm, vilket gör att den passar perfekt i de flesta köksskåp och kökslayouter.

Sammanfattning

Med sin eleganta design, robusta konstruktion och praktiska funktioner är Blanco Metra XL 6 S Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stopper den perfekta diskbänken för ditt kök. Ge ditt kök en uppgradering med denna högkvalitativa och stilrena diskbänk som kommer att hålla länge och göra din diskrutin till en enkel och bekväm uppgift.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra XL 6 S (517360)
Märke
Blanco
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: