• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco naya 8 silgranit puradur alumetallic lewa

PRODUKTKOD: 519648

6 451,00 kr

Spara 15%

5 483,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 815.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco naya 8 silgranit puradur alumetallic lewa

Den Blanco Naya 8 diskhon i silgranit puradur alumetallic är en stilfull och praktisk lösning för ditt kök. Med sin grå färg skapar den en elegant och modern atmosfär. Diskhon är 500 mm djup och 815 mm lång, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera även de största diskarna.

Blanco Naya 8 är tillverkad av silgranit, vilket är ett hållbart, tåligt och hygieniskt material. Det är även värmebeständigt upp till 280 °C och repfast, vilket gör det idealiskt för daglig användning i köket. Silgranit ger också en vacker och jämn yta som är lätt att rengöra och underhålla.

Diskhon har en rektangulär form och kan monteras antingen som en infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet i design och installation. Den har även ett hål för blandare, vilket gör det lätt att installera den vattenkran som passar dina behov.

Med en ho och en halv ger Blanco Naya 8 dig extra utrymme och flexibilitet när du diskar. Detta gör att du kan hantera olika diskar och krukor samtidigt och fortfarande ha gott om plats att arbeta med.

Blanco Naya 8 är designad för att passa i ett köksskåp med en bredd på minst 800 mm, vilket gör den lämplig för de flesta kökskonfigurationer. Den har också en låddjup på 200 mm, vilket ger dig gott om plats för förvaring av diskmedel och andra rengöringsprodukter.

Med märket Blanco kan du vara säker på att du får en produkt av högsta kvalitet och med modern design. Modellen Blanco Naya 8 är inget undantag, och den kommer definitivt att bli en praktisk och elegant tillägg till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Naya 8 (519648)
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Mått
Längd
815.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: