• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 700-u nivå silgranit puradur antracyt, infino

PRODUKTKOD: 523538

6 906,00 kr

Spara 15%

5 870,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 730.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 460.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Subline 700-u nivå Silgranit Puradur antracyt, Infino

Den här elegant designade diskbänken, Blanco Subline 700-u nivå Silgranit Puradur antracyt, Infino, ger ditt kök både stil och funktionalitet. Med sin grå färg bidrar den till att skapa en modern och snygg atmosfär i köket.

Funktioner:

Material: Diskbänken är tillverkad av Silgranit, vilket är ett hållbart och tåligt material. Det ger en vacker look med sin antracitgrå färg och har en slät yta som är enkel att rengöra.

Enkel ho: Med en enda ho erbjuder denna diskbänk tillräckligt med utrymme för att hantera de flesta köksuppgifter. Den rymmer även större kärl och pannor.

Tillräcklig djup: Med ett djup på 460.0 mm erbjuder diskbänken gott om plats för att tvätta och rengöra även större köksredskap.

Praktisk låddjup: Med en låddjup på 200.0 mm kan du enkelt förvara och organisera dina köksredskap och tillbehör i diskbänken.

Innovativt Infino-avloppssystem: Diskbänken är utrustad med Blancos Infino-avloppssystem, vilket erbjuder en praktisk och diskret lösning för att avleda vatten. Det ger en rent och snyggt utseende samtidigt som det förhindrar eventuella stopp i avloppet.

Vändbar: Detta är en vändbar diskbänk, vilket ger dig flexibilitet när det gäller hur du vill placera den i ditt kök.

Anpassad skåpsbredd: För att installera denna diskbänk krävs en minimum skåpsbredd på 800.0 mm, vilket ger dig en möjlighet att ha den i olika kökslayouter.

Med Blanco Subline 700-u nivå Silgranit Puradur antracyt, Infino får du en stilfull och funktionell diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Den tåliga Silgranit-materialet, den praktiska Infino-avloppsdesignen och den generösa storleken kommer att göra din köksupplevelse mer bekväm och effektiv.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Subline 700 U-Level Infino (518600)
Märke
Blanco
Mått
Längd
730.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Djup
460.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Ja
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej

16 Produkter från samma kategori: