• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s vit matt höger skål med tillbehör

PRODUKTKOD: 516542

6 662,00 kr

Spara 15%

5 662,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Porslin/Keramik

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Namn: Blanco axon ii 6 s vit matt höger skål med tillbehör

Blanco axon ii 6 s vit matt höger är en praktisk och elegant diskho för ditt kök. Med en bredd på 1000 mm, ger den tillräckligt med utrymme för att hantera dina dagliga diskbehov. Höger skålens placering gör det lätt att arbeta och rengöra disken.

En av de främsta funktionerna hos Blanco axon ii 6 s är dess avrinningsyta. Den ger dig möjlighet att enkelt avlägsna överskottsvatten från disken utan att vattnet samlas eller stänker över.

Denna diskho är tillverkad av högkvalitativt porslin/keramik, vilket ger den en tålig och hållbar konstruktion. Den är också lätt att rengöra och behåller sin estetiska glans över tid.

Tillbehör:

Bland de tillbehör som ingår i paketet för Blanco axon ii 6 s vit matt höger hittar du bland annat en rostfri avrinningskorg och ett skärbräde. Dessa tillbehör är praktiska tillägg som hjälper till att göra din diskning mer effektiv och bekväm.

Färger:

Du kan välja mellan tre färger för Blanco axon ii 6 s vit matt höger diskho. Den finns i en elegant vit färg, samt i klassiskt rostfritt stål och krom för en mer modern touch. Oavsett vilken färg du väljer kommer diskhon att vara ett stilfullt tillskott till ditt kök.

Montering:

Blanco axon ii 6 s vit matt höger kan monteras antingen nedfällt eller infällt, beroende på dina preferenser och köksdesign. Det medföljer en förborrad hål för blandare, vilket gör installationen ännu smidigare och enklare.

Sammanfattningsvis är Blanco axon ii 6 s vit matt höger en högkvalitativ och praktisk diskho som erbjuder en rad användbara funktioner. Med sin stilrena design och tillgängliga tillbehör är den ett utmärkt val för att förbättra funktionaliteten och utseendet på ditt kök.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Vit, Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad
Förborrat hål för blandare
Ja
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Porslin/Keramik

16 Produkter från samma kategori: