• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco riona 45 silgranit kaffe

PRODUKTKOD: 521401

2 829,00 kr

Spara 15%

2 404,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 500.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Riona 45 Silgranit Kaffe

Blanco Riona 45 Silgranit är en elegant och praktisk diskho som passar perfekt för ditt kök. Med en perfekt kombination av stil och funktionalitet kommer denna diskho att vara en viktig del av din köksinredning.

Färg och material

Blanco Riona 45 Silgranit finns i en vacker brun färg som ger en varm och inbjudande känsla till ditt kök. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, som är känt för sin styrka och hållbarhet. Det tåliga silgranitmaterialet gör att diskhon är motståndskraftig mot fläckar, repor och värme.

Design och egenskaper

Denna diskho har en rund form som ger en modern och stilren look till ditt kök. Den har en diameter på 500.0 mm och en låddjup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att tvätta och skölja dina tallrikar och kastruller. Diskhon har också ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare.

Montering och installation

Blanco Riona 45 Silgranit är en infälld diskho, vilket innebär att den enkelt kan installeras i en bänkskiva. Diskhon kräver en skåpsbredd på minst 450.0 mm för att passa perfekt och säkert.

Med Blanco Riona 45 Silgranit får du en högkvalitativ diskho som kombinerar stil och funktionalitet. Den vackra brun färgen och det robusta silgranitmaterialet gör att diskhon blir en imponerande och hållbar tillskott till ditt kök. Investera i denna diskho och förvandla ditt kök till en vacker och funktionell plats att arbeta och vistas i.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Riona 45 (521401)
Märke
Blanco
Mått
Diameter
500.0 mm
Längd
500.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Form
Rund
Vändbar
Nej
Montering
Infällnad
Antal hål för blandare
1
Antal hoar
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: