• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco rondoval 45 s silgranit puradur champagne vändbar, automatisk propp.

PRODUKTKOD: 515786

3 690,00 kr

Spara 15%

3 136,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 180.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Rondoval 45 S Silgranit Puradur Champagne Vändbar, Automatisk Propp

Allmän information

Blanco Rondoval 45 S är en exklusiv diskbänk tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Den har en elegant champagnefärg som ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök. Diskbänken är vändbar, vilket gör den flexibel och enkel att installera i olika kökslayouter. Med den automatiska proppen är det enkelt att fylla diskhon med vatten och tömma den när det behövs.

Solid konstruktion och högkvalitativt material

Blanco Rondoval 45 S är tillverkad av silgranitmaterial, vilket är en blandning av naturlig granit och förstärkta akrylharts. Detta material ger diskbänken enastående styrka och hållbarhet. Den tål höga temperaturer, repor och fläckar, och bevarar sin vackra champagnefärg även efter långvarig användning. Diskbänkens solida konstruktion garanterar att den kommer att hålla i många år framöver.

Funktionella egenskaper

Blanco Rondoval 45 S har en rektangulär form och en enda ho för att underlätta diskning och rengöring. Den är utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att installera en vattenkran för enkel och bekväm vattenförsörjning. Diskbänken är också vändbar, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter din kökslayout och dina preferenser.

Enkel installation och användning

Blanco Rondoval 45 S är utformad för att vara lätt att installera i köket. Den passar perfekt i ett skåp med en minimibredd på 450 mm. Diskbänken är utrustad med en automatisk propp, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och tömma den när det behövs. Du behöver inte längre använda manuella proppar som kan vara besvärliga att hantera.

Med Blanco Rondoval 45 S Silgranit Puradur Champagne Vändbar, Automatisk Propp får du en diskbänk av hög kvalitet som inte bara är elegant och hållbar, men också funktionell och enkel att använda. Den kommer att bli ett praktiskt och stilfullt tillskott till ditt kök.

Produkt
Modellnamn
Blanco Rondoval 45 S (515786)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
180.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: