• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano 400/400-u

PRODUKTKOD: 518325

4 301,00 kr

Spara 15%

3 655,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 865 mm
  • Funktioner: Rostfri
  • Material: Stål

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco andano 400/400-u

Med en bredd på 865 mm är Blanco andano 400/400-u en elegant och funktionell köksvask. Tillverkad av rostfritt stål, erbjuder den en tålig och hållbar produkt för ditt kök.

Material

Blanco andano 400/400-u är tillverkad av högkvalitativt stål. Detta material ger inte bara en snygg och modern look, det är också rostbeständigt och lätt att rengöra. Den blanka ytan ger en glänsande finish och lägger till en touch av elegans i köket.

Tillgängliga färger

Blanco andano 400/400-u finns i tre olika färger för att passa din köksinredning och stil. Du kan välja mellan krom/blank/rostfri, matt/borstad eller satin finish, vilket ger dig möjlighet att skapa en enhetlig och samstämd look i köket.

Antal hoar

Blanco andano 400/400-u har två hoar, vilket ger dig möjlighet att utföra olika arbetsuppgifter samtidigt. Du kan till exempel skölja grönsaker i en ho och diska i den andra hoen. Detta gör ditt kök mer effektivt och praktiskt.

Montering

Blanco andano 400/400-u är en underlimmad/undermonterad köksvask, vilket innebär att den monteras under köksbänken för en snygg och minimalistisk look. Denna monteringsmetod ger en jämn och sömlös övergång mellan vasken och bänkskivan.

Förborrat hål för blandare

Blanco andano 400/400-u har inte förborrade hål för blandare. Detta ger dig friheten att välja och placera blandaren precis som du vill, och möjliggör anpassning efter dina behov och preferenser.

Sammanfattningsvis är Blanco andano 400/400-u en stilren och praktisk köksvask som passar perfekt i moderna kök. Med sina funktionella egenskaper och högkvalitativa material kommer den att bli en pålitlig och estetiskt tilltalande del av ditt kök.

Mått
Bredd
865 mm
Specifikationer
Förborrat hål för blandare
Nej
Antal hoar
2
Montering
Underlimmad/Undermonterad
Material
Stål
Funktioner
Rostfri
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Matt/Borstad, Satin

16 Produkter från samma kategori: