• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s basalt vänster sidofack med tillbehör

PRODUKTKOD: 516553

6 662,00 kr

Spara 15%

5 662,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Antal hoar: 2
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Porslin/Keramik

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Namn: Blanco Axon II 6 S Basalt vänster sidofack med tillbehör

Allmän information

Blanco Axon II 6 S är en elegant och praktisk diskho som passar perfekt i ditt kök. Med sin bredd på 1000 mm erbjuder den tillräckligt med utrymme för effektiv matlagnings- och diskhantverk.

Funktioner

  • Avrinningsyta: Diskhon är utrustad med en bred avrinningsyta, vilket gör det enkelt att hantera och tömma disk och matrester.
  • Rostfri: Diskhon är tillverkad av högkvalitativ och hållbar rostfri stål, vilket garanterar långvarig användning och motståndskraft mot fläckar och repor.

Material

Blanco Axon II 6 S är tillverkad av tåligt och elegant porslin/keramikmaterial. Detta ger diskhon en lyxig och modern touch samtidigt som den är mycket tålig och lätt att rengöra.

Tillgängliga färger

Du kan välja mellan två stilrena färger för din diskho: Grå och Krom/Blank/Rostfri. Båda färgalternativen kommer att ge ditt kök en snygg och sofistikerad estetik.

Antal hoar

Blanco Axon II 6 S levereras med två hoar, vilket ger dig extra arbetsutrymme och flexibilitet när det gäller disk och förberedelser.

Montering

Denna diskho kan monteras både som nedfälld och infälld, vilket ger dig möjlighet att anpassa den efter dina specifika behov och önskemål.

Förborrat hål för blandare

Blanco Axon II 6 S levereras med ett förborrat hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade blandare och ge ditt kök en komplett lösning för disk och matlagning.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Antal hoar
2
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Porslin/Keramik
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri
Tillgängliga färger
Grå, Krom/Blank/Rostfri
Förborrat hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: