• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 8 s silgranit puradur kaffe vändbar, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524879

6 446,00 kr

Spara 15%

5 479,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Kaffe Vändbar, Infino, Droppnät

Produktbeskrivning

Den Blanco Elon XL 8 S är en elegant och praktisk diskbänk med en modern design. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, erbjuder denna diskbänk både hållbarhet och estetik. Dess kaffefärg ger ett klassiskt utseende som kommer att komplettera alla köksstilar.

Funktioner

- Färg: Brun - Material: Silgranit - Typ: Diskbänkar - Form: Rektangulär - Montering: Infällnad, Underlimning - Antal hoar: 1 - Antal hål för blandare: 1 - Vändbar: Ja - Låddjup: 190.0 mm - Skåpsbredd (min): 800.0 mm

Praktiska egenskaper

Blanco Elon XL 8 S är utrustad med en droppnät, vilket hjälper till att hålla diskbänken ren och organiserad. Med möjligheten att installera en blandare kan du enkelt hantera dina köksuppgifter, oavsett om det handlar om att diska eller laga mat.Denna diskbänk är också vändbar, vilket innebär att du kan välja vilken sida du vill ha hoen på, beroende på dina individuella behov och preferenser.Den Blanco Elon XL 8 S är kompatibel med skåp som har en bredd på minst 800 mm, vilket gör den till ett praktiskt val för de flesta köksinstallationer.

Kvalitet och design

Tillverkad av Silgranit-material, är Blanco Elon XL 8 S hållbar och tålig. Silgranit är känt för sin motståndskraft mot fläckar, värme och repor, vilket gör diskbänken idealisk för det dagliga köksbruket.Den rektangulära formen och den snygga kaffefärgen ger en stilren och modern syn på köket. Diskbänken kommer säkerligen att bli en attraktiv och funktionell tillsats till ditt kök.Sammanfattningsvis erbjuder Blanco Elon XL 8 S Silgranit Puradur Kaffebänken enastående kvalitet, hållbarhet och stil. Med sina praktiska funktioner och attraktiva design är denna diskbänk det perfekta valet för alla kök.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 8 S UXI (524879)
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: