• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco etagon 8 silgranit puradur vit, infino, skenor

PRODUKTKOD: 525191

7 828,00 kr

Spara 15%

6 653,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 220.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Etagon 8

Blanco Etagon 8 är en diskho av hög kvalitet som kombinerar stil och funktionalitet. Med sin rektangulära form och eleganta design passar den perfekt in i ditt kök. Den finns i olika färger, såsom vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige, vilket gör att du kan välja en som matchar din köksinredning.

Funktioner

Blanco Etagon 8 har en djup på 510.0 mm och en längd på 780.0 mm. Det är tillverkat av hållbart silgranitmaterial, vilket ger det en tålig och lättskött yta. Diskhon har en infällnadstyp montering och kan anpassas till skåpsbredder från minimum 800.0 mm. Dess låddjup är 220.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera disk och matlagning.

Blanco Etagon 8 har en enda ho och kommer utan hål för blandare. Detta gör det möjligt för dig att välja och installera din egen blandare enligt dina preferenser. Diskhon är inte heller vändbar.

Hög kvalitet och praktiskt design

Blanco Etagon 8 är en del av Blanco-märket, känt för sin kvalitet och innovation inom diskhoar. Den har en stilren och modern design som passar in i både traditionella och moderna kök. Dess praktiska funktioner gör den till ett utmärkt val för ditt kök.

Med sin Blanco Etagon 8 får du en hållbar och praktisk diskho som kommer att hålla i många år framöver. Välj den färg som passar din stil och njut av ett snyggt och funktionellt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Etagon 8 (525181)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
220.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: