• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron 700-if/a stal durinox, korek auto., infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 523394

13 206,00 kr

Spara 15%

11 225,10 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 760.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Denna Blanco Claron 700-IF/A (523394) diskho är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet. Med sitt eleganta design och en mängd olika färgalternativ, passar den perfekt in i vilket kök som helst. Diskhon är tillverkad i högkvalitativt rostfritt stål, vilket ger den en robust konstruktion och en lång hållbarhet.

Färgalternativ:

Du kan välja mellan ett brett utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Oavsett kökets inredning finns det en färg som passar perfekt.

Montering:

Denna diskho är lämplig för både infällnad och planlimning, vilket ger dig möjlighet att enkelt anpassa den till din kökslayout och stil. Den är också utrustad med hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera ditt val av blandare.

Högkvalitativt material:

Diskhon är tillverkad av rostfritt stål, vilket gör den hållbar, tålig och enkel att rengöra. Materialvalet garanterar att diskhon kommer att behålla sin glans och utseende under lång tid.

Anpassningsbar:

Med en längd på 760.0 mm och djup på 510.0 mm passar denna diskho perfekt in i kök med en skåpsbredd på minst 800.0 mm. Den har också en praktisk låddjup på 190.0 mm för enkel och bekväm diskning.

Pushcontrol-knappar:

Den här diskhon är utrustad med pushcontrol-knappar, vilket ger dig möjlighet att enkelt öppna och stänga avloppet utan att behöva använda traditionella vred eller spakar.

Slutsats:

Blanco Claron 700-IF/A är en högkvalitativ diskho som kombinerar funktion och stil på ett elegant sätt. Med dess olika färgalternativ och anpassningsbara monteringsalternativ kommer denna diskho att bli ett utmärkt tillskott till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Claron 700-IF/A (523394)
Mått
Längd
760.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: