• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco sona 6 s silgranit puradur bow tie reversible, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 521925

4 512,00 kr

Spara 15%

3 835,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Sona 6 S Silgranit Puradur Bow Tie Reversible - Avlopp i stål


Produktbeskrivning

Blanco Sona 6 S är en elegan och praktisk diskbänk med en unik bow tie-form. Tillverkad av högkvalitativt silgranit material, erbjuder denna diskbänk en perfekt kombination av estetik och funktionalitet.

Den unika bow tie-formen ger ett modernt och stilfullt utseende till ditt kök. Dess bruna färg ger en varm och naturlig känsla till din diskbänk. Med en längd på 1000.0 mm och en djup på 500.0 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera diskning och andra köksuppgifter.

Blanco Sona 6 S är tillverkad av Silgranit, ett hållbart material som är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Detta material är också ljudabsorberande vilket minskar oljudet från diskning.

Denna diskbänk är utformad för att vara både reversibel och vändbar, vilket ger dig flexibilitet i monteringsalternativen. Den kan enkelt monteras både i en infälld eller undermonterad stil, beroende på dina preferenser och köksdesignen.

Blanco Sona 6 S passar perfekt i kök med skåpsbredd på minst 600.0 mm. Den har en låddjup på 190.0 mm, vilket ger tillräckligt med plats för att hantera disken utan problem.

Notera att detta diskbänk inte har ett hål för blandare och är därmed inte kompatibel med diskblandare. Om du vill installera en diskblandare måste du själv skapa ett hål i diskbänken.

Blanco Sona 6 S Silgranit Puradur Bow Tie Reversible är en högkvalitativ diskbänk från det välkända märket Blanco. Med sin stilrena design och praktiska funktioner så är detta den perfekta lösningen för ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Sona 6 S (521925)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: