• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco artago 6-if/a stålram silgranit puradur antracyt, infino

PRODUKTKOD: 521766

13 818,00 kr

Spara 15%

11 745,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 510.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Beskrivning:

Blanco Artago 6-IF/A SteelFrame är en imponerande diskho med en elegant design och en robust konstruktion. Denna diskho är tillverkad av silgranit, vilket ger den en imponerande styrka och hållbarhet. Dess antracitfärgade yta ger också ett modernt och sofistikerat utseende till ditt kök.

Funktioner:

Stålram:

Blanco Artago 6-IF/A SteelFrame är utrustad med en stålram, vilket ger extra stabilitet och hållbarhet. Denna stålram bidrar till att förhindra deformering av diskhon och garanterar dess långvariga prestanda.

Enkelho:

Denna diskho har en enda ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att tvätta stora kastruller och grytor. Den generösa storleken på hoen gör rengöringen enkel och effektiv.

Infällbar installation:

Blanco Artago 6-IF/A SteelFrame kan enkelt installeras genom infällning eller planlimning. Detta ger dig möjlighet att anpassa diskhon efter din köksdesign och får den att smälta sömlöst in i arbetsytan.

Inbyggt hål för blandare:

Denna diskho är utrustad med ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt installera en vattenkran. Detta gör det bekvämt att fylla vattenkärl och tvätta råvaror direkt i diskhon.

Vändbar design:

Blanco Artago 6-IF/A SteelFrame kan vändas, vilket ger dig möjlighet att placera hoen på höger eller vänster sida beroende på dina behov och preferenser.

Minimalistisk och stilren design:

Denna diskho har en fyrkantig form och en enkel design, vilket ger den en modern och stilren look. Dess antracitfärgade yta ger en touch av elegans och passar perfekt in i olika inredningsstilar.

Blanco Artago 6-IF/A SteelFrame är den perfekta lösningen för att skapa ett elegant och funktionellt kök. Dess imponerande egenskaper och attraktiva design gör den till ett utmärkt val för både hemmakockar och professionella kockar.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Artago 6-IF/A SteelFrame (521766)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Form
Fyrkantig
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: