• Reducerat pris

Diskbänkar

Smeg - alba - underliggande diskbänk um50

PRODUKTKOD: UM50

2 069,00 kr

Spara 15%

1 758,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 538.0 mm
  • Låddjup: 200.0 mm
  • Djup: 436.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Smeg Alba Underliggande Diskbänk UM50

Smeg Alba Underliggande Diskbänk UM50 är en elegant och funktionell diskbänk med en rad olika färgalternativ för att passa olika köksstilar. Den är tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, som gör den extremt hållbar och motståndskraftig mot repor och fläckar.

Funktioner:

Färgalternativ

Smeg Alba finns i ett brett utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Detta ger dig möjlighet att välja den perfekta färgen som passar in i ditt köksdesign.

Montering

Smeg Alba är en underliggande diskbänk som kan enkelt monteras in i köksbänken. Detta ger en slät och jämn yta utan att störa köksinredningen. Diskbänken kan också underlimmas för att skapa en ännu mer sömlös och minimalistisk look.

Enkel hantering

Denna diskbänk har en rektangulär form med en enda ho. Den är utrustad med ett hål för blandare, vilket gör det möjligt att installera en blandare för enkel användning. Hålet för blandaren har en standardstorlek på 35 mm för att passa de flesta vanliga blandarstorlekar.

Bredd och djup

Smeg Alba Underliggande Diskbänk UM50 har en längd på 538 mm och ett djup på 436 mm. Detta gör det tillräckligt stort för att rymma köksredskap och disk, samtidigt som det passar perfekt på de flesta standardiserade köksskåp med en bredd av minst 600 mm.

Robust konstruktion

Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är Smeg Alba Underliggande Diskbänk UM50 extremt hållbar och tålig. Den är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme, vilket gör den perfekt för att hantera varmt diskvatten och köksredskap.

Sammanfattningsvis är Smeg Alba Underliggande Diskbänk UM50 en elegant och funktionell diskbänk som ger ditt kök en touch av stil och funktionalitet. Dess färgalternativ, robusta konstruktion och enkel installation gör den till det perfekta valet för att komplettera ditt kök.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Smeg Alba (UM50)
Märke
Smeg
Mått
Djup
436.0 mm
Längd
538.0 mm
Låddjup
200.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Nej
Material
Rostfritt stål
Antal hål för blandare
1
Blandarhål storlek
35.0 mm
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: