• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco idento xl 6 s keramisk puraplus basalt vändbar, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 522134

10 325,00 kr

Spara 15%

8 776,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning för Blanco Idento XL 6 S

Blanco Idento XL 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att ge ditt kök en modern och stilren touch. Den är tillverkad i keramik av hög kvalitet och kommer i en snygg svart färg.

Funktioner

Med sina generösa mått på 1000 mm i längd och 510 mm i djup ger Blanco Idento XL 6 S tillräckligt med utrymme för att hantera även de största hushållsuppgifterna. Den har en solid konstruktion och är idealisk för infällnad i köksbänkar.

Denna diskbänk har en enda ho, vilket ger dig gott om plats för disking och matlagning. Dessutom är den utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda händerna.

Blanco Idento XL 6 S har även infino avloppsändare, vilket gör att du kan stänga och öppna avloppet smidigt genom att helt enkelt trycka på det. Detta gör det enkelt att rengöra diskhon och förhindrar eventuell igensättning av avloppet.

Installation och användning

Blanco Idento XL 6 S är enkel att installera och passar perfekt i ett skåp med en bredd på minst 600 mm. Diskbänken levereras med alla nödvändiga installationsdetaljer och har ett monteringssystem för enkel och säker installation.

Den vändbara designen gör att du kan placera din diskho på sidan som passar dig bäst, beroende på dina behov och kökslayout. Detta ger dig maximal flexibilitet och användarvänlighet.

Blanco Idento XL 6 S är en pålitlig och hållbar diskbänk som kommer att vara en tillförlitlig kompanjon i ditt kök under lång tid framöver. Den är enkel att rengöra och bibehåller sin eleganta svarta färg och glans även efter många års användning.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Idento XL 6 S (522134)
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Keramik
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: