• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur antracit vänster, automatisk stoppare, infino, bord svart glas

PRODUKTKOD: 523974

8 960,00 kr

Spara 15%

7 616,00 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S - Diskbänk med silgranitmaterial

Blanco Zenar XL 6 S är en elegant och funktionell diskbänk som kommer i färgen antracit för att ge en modern touch till ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial, erbjuder denna diskbänk en hållbar och robust yta som är motståndskraftig mot repor, fläckar och värme.

Automatisk stoppare och Infino avloppssystem

Denna modell av Blanco Zenar XL 6 S är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den utan att behöva använda en traditionell vattenlåsventil. Detta sparar tid och gör diskningen mer bekväm. Dessutom har den också det innovativa Infino avloppssystemet, vilket ger en slät och ren design utan udda vattenlås.

Stilren design med svart glasöverdel

Denna diskbänk har en rektangulär form som ger den en elegant och stilren look. Den levereras med en svart glasöverdel som ger en sofistikerad touch till köket. Den svarta färgen ger också en vacker kontrast till den antracitfärgade silgraniten.

Enkel installation och universell passform

Blanco Zenar XL 6 S är utformad för att passa in i köksskåp med en minimibredd på 600 mm. Den kommer med enkel och överskådlig installationsvägledning som gör monteringen enkel och smidig. Den är också vändbar, vilket ger flexibilitet vid monteringen och gör att den kan anpassas efter kökets layout.

Med sin hållbara konstruktion och stilrena design är Blanco Zenar XL 6 S den perfekta diskbänken för att skapa en modern, funktionell och snygg köksmiljö.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523974)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
1000.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: