• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur tartufo höger, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523796

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Tartufo Höger, Automatisk Stoppare, InFino

Elegant och funktionell diskbänk

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Tartufo är en högkvalitativ diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet på bästa sätt. Med sin modernt rektangulära form passar den perfekt in i alla kök, både traditionella och moderna. Diskbänken kommer i en vacker tartuffärg som ger köket en sofistikerad och elegant touch.

Tillverkad av hållbart material

Blanco Zenar 45 S är tillverkad av Silgranit, ett högkvalitativt material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar och repor. Detta gör diskbänken mycket slitstark och långvarig, vilket är perfekt för att klara av vardagens påfrestningar.

Praktiska funktioner

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller tömma den vid behov. Du kan enkelt kontrollera vattenflödet och stoppa eller fortsätta vattnet med ett enkelt tryck.

Diskbänken är också utrustad med InFino avrinningssystem, vilket säkerställer en smidig och effektiv avrinning av vatten och matrester. Detta system finns integrerat i diskbänken och ger en ren och fräsch känsla i köket.

Enkel installation och användning

Blanco Zenar 45 S Silgranit är enkel att installera och passar perfekt för underlimning i ditt köksskåp. Diskbänken har en bekväm storlek med en längd på 860 mm och en djup på 510 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera dina diskbehov.

Oavsett om du behöver tvätta stora kastruller eller diska mindre tallrikar, kommer Blanco Zenar 45 S Silgranit att vara en pålitlig och funktionell partner i ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S Silgranit InFino (523796)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Titan
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Underlimning
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: