• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s silgranit puradur coffee right, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523963

7 409,00 kr

Spara 15%

6 297,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar XL 6 S Diskbänk - Silgranit Puradur Coffee

En elegant och funktionell diskbänk

Diskbänken Blanco Zenar XL 6 S är en imponerande och stilfull diskbänk som passar perfekt i alla kök. Med sin rektangulära form och bruna färg i Silgranit Puradur Coffee ger den en modern och snygg känsla till ditt kök.

Hög kvalitet och hållbarhet

Tillverkad av hållbart och slitstarkt material av högsta kvalitet, Silgranit och Keramik, är Blanco Zenar XL 6 S en diskbänk som kommer att hålla i många år framöver. Dess robusta konstruktion garanterar att den tål den dagliga användningen och även eventuella repor och stötar.

Funktionella egenskaper

Diskbänken Blanco Zenar XL 6 S är utrustad med auto stopper-funktion, vilket innebär att vattenflödet stängs automatiskt av efter en viss tid. Detta är både praktiskt och energieffektivt. Dessutom har diskbänken en infino-design, vilket innebär att det inte finns några ovandelar som sticker upp över bänkens yta. Det ger ett rent och stilfullt utseende samtidigt som det är lätt att rengöra.

Enkel installation och mångsidig användning

Blanco Zenar XL 6 S diskbänken är designad för enkel installation och kan passa in i en skåpsbredd på minst 600 mm. Den är även vändbar och kan monteras på höger eller vänster sida, vilket ger dig flexibilitet och anpassningsmöjligheter i ditt kök.

En komplett diskbänk för ditt kök

Med en imponerande längd på 1000 mm och en djup på 510 mm ger Blanco Zenar XL 6 S dig gott om utrymme för diskning och matlagning. Dessutom har den en praktisk och rymlig låda med en djup på 190 mm, vilket ger dig extra förvaringsutrymme för dina köksredskap.Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S diskbänken en perfekt kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Dess eleganta design och praktiska funktioner gör den till en utmärkt investering för ditt kök. Med dess högkvalitativa material och enkel installation är det en diskbänk som kommer att vara en pålitlig följeslagare i ditt kök under lång tid framöver.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S (523963)
Mått
Längd
1000.0 mm
Djup
510.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Brun
Specifikationer
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Material
Keramik, Silgranit
Vändbar
Nej

16 Produkter från samma kategori: