• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco delta ii silgranit puradur champagne corner, automatisk stoppare, infino, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523664

7 062,00 kr

Spara 15%

6 002,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1057.0 mm
  • Låddjup: 183.0 mm
  • Djup: 575.0 mm
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Delta II Silgranit Puradur Champagne - Hörndiskbänk med en rad funktioner

Blanco Delta II Silgranit Puradur Champagne är en elegant hörndiskbänk som kombinerar modern design med praktiska funktioner. Den är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial och har en vacker champagnefärg som ger ett lyxigt utseende till ditt kök.

Funktioner som underlättar din vardag

Med automatisk stoppare kan du enkelt fylla diskhon med vatten och sedan tömma det igen med ett enkelt tryck. Detta är perfekt för att spara tid och för att undvika onödig spill. Den automatiska stopparen ger också ett tätat avloppssystem som förhindrar lukt och obehagliga överraskningar.

Blanco Delta II Silgranit Puradur Champagne har även funktionen Infino, vilket innebär att den har en extra smal kant runt diskhon. Detta ger en ren och slät design samtidigt som det underlättar rengöring och håller diskbänken fri från smuts och bakterier.

Hög kvalitet och hållbarhet

Diskhon är tillverkad av slitstarkt silgranitmaterial som är tåligt mot repor och fläckar samt tål höga temperaturer. Det silgranitmaterial gör också diskhon ljudisolerad, vilket minskar störande ljud och ger en mer behaglig diskupplevelse. Materialvalet garanterar också att diskhon behåller sin vackra champagnefärg under lång tid.

Enkel installation och flexibel användning

Blanco Delta II Silgranit Puradur Champagne är en hörndiskbänk som är flexibel i användningen. Den kan enkelt installeras som en infälld diskbänk eller underlimmas i köksskåpet. Diskbänken passar perfekt i en skåpsbredd på minst 800.0 mm.

Med Blanco Delta II Silgranit Puradur Champagne får du en diskbänk som kombinerar stil, funktionalitet och hållbarhet. Den är perfekt för dig som vill ha en diskbänk som håller hög kvalitet och samtidigt smälter in i det moderna köket. Ge ditt kök en lyxig touch med detta vackra och praktiska tillskott.

Produkt
Modellnamn
Blanco Delta II (523664)
Märke
Blanco
Typ
Hörndiskbänkar
Mått
Djup
575.0 mm
Längd
1057.0 mm
Låddjup
183.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
800.0 mm
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5

16 Produkter från samma kategori: