• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco elon xl 6 s silgranit puradur grey rock vändbar, automatisk stoppare, infino, droppnät

PRODUKTKOD: 524835

4 630,00 kr

Spara 15%

3 935,50 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning:

Blanco Elon XL 6 S Silgranit Puradur Grey Rock - Diskbänk av hög kvalitet med automatiska stoppare och infino

Blanco Elon XL 6 S är en imponerande diskbänk som kombinerar stil och funktionalitet. Den är tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Dess gråa rock-finish ger en modern och elegant touch till köket.

Denna diskbänk har ett rektangulärt och rymligt design, med en längd på 780 mm och ett djup på 500 mm. Den är utrustad med en ho, vilket gör den perfekt för enkel och effektiv diskning av tallrikar, kastruller och annat köksgeråd.

Vid installation kan du välja mellan infällning och underlimning, beroende på ditt köks utformning och utseende. Dessutom är diskbänken vändbar, vilket ger dig flexibilitet i placeringen av avloppet.

En av de mest praktiska funktionerna hos Blanco Elon XL 6 S är den automatiska stopparen. Du kan enkelt fylla hoen med vatten och sedan trycka på stopparen för att låsa vattenflödet. Detta är särskilt användbart när du diskar stora mängder disk.

Infino-systemet, som finns i denna diskbänk, gör det möjligt att skapa en slät övergång mellan bänken och hoen. Detta ger en elegant och enhetlig yta, samtidigt som du underlättar rengöring och underhåll.

För att förhindra att små föremål eller matrester fastnar i avloppet finns även ett droppnät med i paketet. Detta nät fångar upp eventuell smuts och är enkelt att ta bort och rengöra vid behov.

Blanco Elon XL 6 S Silgranit Puradur Grey Rock är den perfekta lösningen för dig som vill ha en diskbänk som kombinerar en elegant design med användbara funktioner. Ge ditt kök en uppgradering med denna pålitliga och stilrena diskbänk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Elon XL 6 S (524835)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: