• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco andano xl 6 s-if compact polerat stål höger, automatisk stoppare, infino, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 523001

10 073,00 kr

Spara 15%

8 562,05 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 210.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Andano XL 6 S-IF Compact - En elegant och innovativ diskbänk med många smarta funktioner

Upptäck den fantastiska Blanco Andano XL 6 S-IF Compact diskbänken i polerat rostfritt stål. Denna diskbänk är utformad med stil och funktion i åtanke, och är perfekt för att ge ditt kök en modern och elegant touch.

Ett brett utbud av färger

Blanco Andano XL 6 S-IF Compact finns tillgänglig i ett brett utbud av färger för att passa alla köksinredningar. Välj mellan vitt, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grönt, grå/antracit, creme, blå, beige eller rött för att skapa en perfekt matchning med din köksinredning.

Platsbesparande design

Med en djup på endast 500 mm är Blanco Andano XL 6 S-IF Compact perfekt för kök med begränsat utrymme. Den har en kompakt design som inte kompromissar med funktionaliteten, vilket gör den idealisk för små kök eller kök med begränsad arbetsyta.

Högkvalitativt material

Denna diskbänk är tillverkad av rostfritt stål av hög kvalitet, vilket garanterar både hållbarhet och enkel rengöring. Rostfritt stål är också motståndskraftigt mot repor och fläckar, vilket gör diskbänken enkel att underhålla och hålla i fint skick under många år framöver.

Flexibel installation

Blanco Andano XL 6 S-IF Compact kan installeras på tre olika sätt: infällnad, planlimning eller underlimning. Detta ger dig möjlighet att välja den installationsmetod som passar bäst för ditt kök och din personliga smak.

Smart funktioner

Denna diskbänk är utrustad med en automatisk stoppare, infino-avloppssystem och avlopp i stål. Den har också en hål för blandare och är vändbar för extra bekvämlighet.

Skåpsbredd och längd

Blanco Andano XL 6 S-IF Compact kräver en skåpsbredd på minst 600 mm för installation. Den har en längd på 860 mm, vilket ger gott om utrymme för att hantera diskning och matlagning.

Sammanfattningsvis är Blanco Andano XL 6 S-IF Compact en högkvalitativ diskbänk med en elegant design och innovativa funktioner. Med sin platsbesparande design och flexibla installation är den perfekt för alla typer av kök och köksinredningar. Välj din favoritfärg och ge ditt kök en stilren och funktionell uppgradering med Blanco Andano XL 6 S-IF Compact diskbänk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Andano XL 6 S-IF Compact (523001)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
210.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Infällnad, Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: