• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 5 s silgranit puradur antracit höger, automatisk stoppare, infino

PRODUKTKOD: 523934

7 368,00 kr

Spara 15%

6 262,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar 5 S Silgranit Puradur Antracit Höger, Automatisk Stoppare, InFino

Blanco Zenar 5 S är en elegant och praktisk diskbänk som passar perfekt för ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material i färgen antracit, ger denna diskbänk en modern och stilren touch till din köksinredning.

Design och material

Med sin rektangulära form och raka linjer ger Blanco Zenar 5 S en modern och minimalistisk stil till ditt kök. Diskbänken är tillverkad av Silgranit, ett material som kombinerar hållbarheten hos granit med smidigheten hos kompositmaterial. Resultatet är en robust och tålig diskbänk som tål värme, repor och fläckar. Den antracitfärgade ytan ger en sofistikerad och tidlös estetik till din köksinredning.

Funktioner

Blanco Zenar 5 S har en automatiserad stoppare som gör det enkelt och bekvämt att tömma diskhon. Med ett enkelt tryck på knappen kan du enkelt öppna eller stänga stopparen, vilket gör diskningen till en smidig och effektiv process. Diskbänken har också det innovativa InFino-systemet som ger en jämn och effektiv vattenavrinning, vilket minskar risken för stopp och underlättar rengöringen.

Installation och mått

Blanco Zenar 5 S är avsedd för infällnad och passar perfekt i ditt köksskåp. Med en minimibredd på 500 mm är denna diskbänk optimal för mindre kök. Den har en djup på 510 mm och en låddjup på 190 mm, vilket ger gott om utrymme för disk och rengöring.

Blandarhål

Blanco Zenar 5 S har ett hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din favoritblandare för att passa dina behov och preferenser.

Ge ditt kök en modern touch med Blanco Zenar 5 S diskbänk. Dess högkvalitativa Silgranit Puradur-material, automatiska stoppare och InFino-system gör den till en praktisk och stilfull lösning för ditt köksdiskande.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 5 S (523934)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm

16 Produkter från samma kategori: