• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 9 szampan

PRODUKTKOD: 513946

7 372,00 kr

Spara 15%

6 266,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 9 szampan

Blanco Metra 9 szampan är en imponerande diskbänk som erbjuder stil och funktionalitet. Den har en elegant och modern design som passar perfekt in i alla kök. Tillverkad av högkvalitativt Silgranit-material, garanterar Blanco Metra 9 szampan hållbarhet och motståndskraft.

Funktioner

Djup

Blanco Metra 9 szampan har ett djup på 500.0 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera dagliga diskbehov.

Material

Tillverkad av Silgranit-material, är denna diskbänk extremt hållbar och tålig. Silgranit är känt för att vara reptåligt, fläckbeständigt och motståndskraftigt mot värme och syror.

Typ

Blanco Metra 9 szampan tillhör kategorin diskbänkar och är perfekt för både hemma- och professionell användning. Den är utformad för att erbjuda praktiskt och bekvämt arbetsutrymme i köket.

Längd

Med en längd på 860.0 mm ger Blanco Metra 9 szampan tillräckligt med plats för att hantera disk och andra köksuppgifter.

Antal hoar

Blanco Metra 9 szampan har en och en halv ho, vilket ger flexibilitet och bekvämlighet. Detta gör det möjligt att hantera olika typer av diskuppgifter utan några problem.

Montering

Blanco Metra 9 szampan kan enkelt monteras på två sätt - infällnad eller underlimning. Detta ger dig möjlighet att anpassa installationen efter dina behov och preferenser.

Låddjup

Med ett låddjup på 190.0 mm ger Blanco Metra 9 szampan tillräckligt med utrymme för att rymma olika köksredskap och tillbehör.

Märke och modellnamn

Blanco Metra 9 szampan tillhör det välrenommerade varumärket Blanco och har modellnumret 513946. Detta garanterar kvalitet och pålitlighet i varje aspekt av produkten.

Form

Blanco Metra 9 szampan har en rektangulär form, vilket ger en ren och modern estetik till ditt kök.

Hål för blandare

Blanco Metra 9 szampan är utrustad med ett förborrat hål för blandare. Detta gör det enkelt att installera den blandare som passar dina behov och preferenser.

Vändbar

Blanco Metra 9 szampan är inte vändbar, vilket betyder att den har en fast konfiguration. Detta gör det viktigt att välja rätt inriktning vid installationen.

Skåpsbredd (min)

För att installera Blanco Metra 9 szampan behöver du ett skåp med en bredd på minst 900.0 mm. Detta säkerställer rätt passform och stabilitet för diskbänken.

Med Blanco Metra 9 szampan får du en väldesignad och pålitlig diskbänk som kommer att förbättra funktionaliteten och utseendet på ditt kök. Med dess imponerande funktioner och eleganta design är det den perfekta lösningen för alla dina diskbehov.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 9 (513946)
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1.5
Form
Rektangulär
Montering
Infällnad, Underlimning
Skåpsbredd (min)
900.0 mm

16 Produkter från samma kategori: