• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco yova xl 6 s szampan

PRODUKTKOD: 519589

4 216,00 kr

Spara 15%

3 583,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Bredd: 1000 mm
  • Funktioner: Avrinningsyta
  • Material: Silgranit (Granit)
  • Tillgängliga färger: Champagne

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco yova xl 6 s szampan - Produktbeskrivning

Allmän information

Blanco yova xl 6 s szampan är en elegant och funktionell avrinningsyta för ditt kök. Med en bredd på 1000 mm ger den tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk samtidigt som den erbjuder en stilren och modern design. Denna avrinningsyta är tillverkad av Silgranit, vilket gör den både hållbar och motståndskraftig.

Funktioner

En av de mest anmärkningsvärda funktionerna hos Blanco yova xl 6 s szampan är dess avrinningsyta. Den är utformad för att säkerställa snabbare och effektivare avrinning av vattnet från disken, vilket minskar risken för vattenskador och skapar en renare yta. Dessutom har denna avrinningsyta ett förborrat hål för en blandare, vilket gör installationen enkel och smidig.

Material

Blanco yova xl 6 s szampan är tillverkad av Silgranit, vilket är en kombination av granit och annan högkvalitativt material. Resultatet är en mycket hållbar och reptålig yta som motstår fläckar och slitage. Silgranit ger också denna avrinningsyta sin eleganta och moderna utseende.

Tillgängliga färger

Blanco yova xl 6 s szampan finns tillgänglig i färgen Champagne, vilket ger en elegant och stilren touch till ditt kök.

Montering

Denna avrinningsyta kan monteras antingen nedfälld eller infälld, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att välja den installationsmetod som passar bäst för din köksdesign och behov. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer Blanco yova xl 6 s szampan att ge ditt kök en sofistikerad och modern stil.

Mått
Bredd
1000 mm
Specifikationer
Funktioner
Avrinningsyta
Tillgängliga färger
Champagne
Förborrat hål för blandare
Ja
Montering
Nedfälld/Infälld
Material
Silgranit (Granit)

16 Produkter från samma kategori: