• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco riona 45 silgranit szampan

PRODUKTKOD: 521400

2 829,00 kr

Spara 15%

2 404,65 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 500.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Form: Rund
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Riona 45 silgranit diskho - Funktioner för elegant och hållbar användning

Blanco Riona 45 silgranit diskho är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial som garanterar både elegans och hållbarhet. Diskhoen, med sina förmågor att motstå fläckar, värme och repor, är den perfekta kombinationen av stil och funktionalitet för ditt kök.

Robust silgranitmaterial för långvarig användning

Den här diskhoen är tillverkad av silgranit, vilket är ett särskilt tåligt material. Det är utformat för att stå emot fläckar, repor och värme. Detta garanterar att din diskho förblir i utmärkt skick år efter år, och behåller sin vackra finish. Silgranit är också mycket hygieniskt och enkelt att rengöra, vilket gör den idealisk för alla hem.

Designad för enkel installation

Blanco Riona 45 silgranit diskho är utformad för enkel installation. Den är avsedd att monteras i en infällnad och har en diameter på 500 mm, vilket gör den lämplig för de flesta köksskåp med en bredd på minst 450 mm. Det finns även ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att anpassa din diskho efter dina behov.

En praktisk och stilren addition till ditt kök

Med sin eleganta runda form och sin champagnefärgade yta ger Blanco Riona 45 silgranit diskho en modern och stilren touch till ditt kök. Den är också utrustad med en rymlig ho, med ett djup på 190 mm, vilket ger dig gott om plats för diskning och för att hantera stora diskar och kastruller.

Sammanfattningsvis är Blanco Riona 45 silgranit diskho perfekt för dig som vill ha en elegant och hållbar lösning för ditt kök. Med sin robusta silgranitkonstruktion, enkel installation och stilrena design kommer den garanterat att bli en praktisk och vacker addition till ditt kök.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Riona 45 (521400)
Mått
Längd
500.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Diameter
500.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rund
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: