• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco lexa 45 s alumetalik med automatisk propp

PRODUKTKOD: 514653

3 882,00 kr

Spara 15%

3 299,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Lexa 45 S diskbänk - funktionell och stilren

Blanco Lexa 45 S är en praktisk och stilfull diskbänk som är perfekt för ditt kök. Med sin eleganta design och högkvalitativa material är den ett utmärkt val för att förbättra både funktionalitet och utseende i ditt kök.

Färg och material

Diskbänken kommer i en vacker grå färg som ger en modern och sofistikerad touch till ditt kök. Den är tillverkad i hållbart silgranitmaterial som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

Installation och montering

Blanco Lexa 45 S diskbänk kan enkelt installeras genom infällning eller underlimning i ditt köksskåp. Den har en längd på 860 mm och en djup på 500 mm, vilket gör den tillräckligt rymlig för att rymma disk och tvätt av köksredskap och tillbehör.

Flexibilitet och funktioner

En av de praktiska funktionerna i Blanco Lexa 45 S är dess automatiserade propp, vilket gör att du enkelt kan fylla diskhon och tömma den utan att behöva använda händerna. Det sparar tid och gör diskningen mer bekväm och effektiv.

Diskbänken har även en ho med en imponerande djup på 190 mm, vilket ger tillräckligt med utrymme för att hantera stora köksredskap och Porslin. Den är också kompatibel med blandare och har ett hål speciellt designat för att enkelt installera en blandare efter behov.

Blanco - för pålitlig kvalitet

Blanco är ett välkänt märke som är känt för sina högkvalitativa köksprodukter. Med deras fokus på innovation och design, kan du vara säker på att din Blanco Lexa 45 S diskbänk kommer att hålla hög standard och ge dig en pålitlig och hållbar lösning för ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Lexa 45 S diskbänk en perfekt kombination av funktionalitet, stil och pålitlighet. Med sin elegant design, hållbara material och praktiska funktioner kommer den att vara en utmärkt tillskott till ditt köksinredning och göra köksarbetet till enklare och mer bekvämt.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Lexa 45 S (514653)
Märke
Blanco
Mått
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Antal hoar
1
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1

16 Produkter från samma kategori: