• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zerox 550-t-u

PRODUKTKOD: 517274

2 664,00 kr

Spara 15%

2 264,40 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Funktioner: Avrinningsyta, Rostfri
  • Material: Stål
  • Tillgängliga färger: Krom/Blank/Rostfri, Satin
  • Förborrat hål för blandare: Nej

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco zerox 550-t-u - En stilren och hållbar rostfri diskbänk

Blanco zerox 550-t-u är en elegant och funktionell diskbänk som kommer att passa perfekt i ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt rostfritt stål, är denna diskbänk både hållbar och enkel att rengöra.

Avrinningsyta

Med en generös avrinningsyta gör Blanco zerox 550-t-u det enkelt att diska och skölja av disken. Du behöver aldrig oroa dig för att vattnet ska rinna över eller att disken ska ligga i vattenpölar.

Material och färger

Denna diskbänk är tillverkad av högkvalitativt stål som ger den en robust konstruktion och en professionell känsla. Den finns i flera färger, inklusive klassiskt rostfri och modern satin, så du kan välja färgen som bäst matchar din köksinredning.

Förborrat hål för blandare

Blanco zerox 550-t-u är utformad med kundens bekvämlighet i åtanke. Den har ett förborrat hål för blandare, vilket gör installationen snabb och enkel. Du behöver inte bekymra dig för att borra hål själv eller anlita en professionell hantverkare för att installera blandaren.

Sammanfattningsvis är Blanco zerox 550-t-u en slitstark och snygg diskbänk som kommer att förbättra ditt köks utseende och funktionalitet. Med dess generösa avrinningsyta, robusta konstruktion och möjligheten att välja färg som passar bäst för dig, är den en idealisk lösning för alla kök.

Specifikationer
Tillgängliga färger
Krom/Blank/Rostfri, Satin
Förborrat hål för blandare
Nej
Material
Stål
Funktioner
Avrinningsyta, Rostfri

16 Produkter från samma kategori: