• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 45 s silgranit puradur grey rock vändbar, automatisk stoppare, infino, bräda plast

PRODUKTKOD: 523997

9 211,00 kr

Spara 15%

7 829,35 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic Neo 45 S Silgranit Puradur Grey Rock Vändbar

Färg: Grå

Blanco Classic Neo 45 S är en elegant och praktisk diskbänk som kommer i en vacker grå färg. Den är tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt silgranitmaterial, vilket ger den en vacker stenliknande finish. Den grå färgen bidrar till en modern och stilren look i köket.

Design och funktion

Med sina dimensioner på 780 mm i längd och 510 mm i djup, passar Blanco Classic Neo 45 S perfekt i de flesta kök. Den har en rektangulär form och kan enkelt monteras i en infällning. Diskbänken har en ho och kommer med en hål för blandare, vilket gör att den enkelt kan anpassas efter dina behov.

Vändbar och praktisk

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Classic Neo 45 S är att den är vändbar. Det innebär att du kan placera hoen antingen till höger eller vänster beroende på din kökslayout. Det ger dig möjlighet att anpassa diskbänken på ett sätt som passar dig bäst.

Automatisk stoppare och Infino avloppssystem

Blanco Classic Neo 45 S är utrustad med en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten eller avloppa vattnet. Du kan enkelt vrida på stopparen för att justera vattenflödet eller stänga av det helt.

Diskbänken har också Infino avloppssystem, vilket ger en smidig och tyst avloppsfunktion. Infino-systemet är utformat för att vara lätt att rengöra och förhindrar samtidigt dålig lukt och igensättning av avloppet.

Medföljande tillbehör

Till Blanco Classic Neo 45 S medföljer även en bräda i plast, vilket gör den praktisk att använda som arbetsyta eller avställningsplats för redskap och tallrikar. Brädan kan enkelt placeras över hoen och är enkel att rengöra.

Sammanfattningsvis är Blanco Classic Neo 45 S en stilren och funktionell diskbänk med en grå färg som ger en modern touch i köket. Med sin vändbara funktion, automatiska stoppare och Infino avloppssystem är den en praktisk och användarvänlig lösning för varje köksmiljö.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 45 S (523997)
Märke
Blanco
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: