• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axon ii 6 s keramisk puraplus svart höger, automatisk stoppare, infino, glasskiva, avloppsskiva i stål

PRODUKTKOD: 524149

9 777,00 kr

Spara 15%

8 310,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 1000.0 mm
  • Låddjup: 185.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axon II 6 S

Detaljer

Säker, elegant och praktisk - Blanco Axon II 6 S är en keramisk diskbänk i svart med många användbara funktioner. Med en automatisk stoppare, infällningsdesign, glaslock och en avloppsskiva i stål, kommer denna diskbänk inte bara se fantastisk ut i ditt kök, den kommer också att ge en effektiv och problemfri användning.

Färg och material

Blanco Axon II 6 S är tillverkad av högkvalitativ keramik, vilket ger den en elegant och sofistikerad utseende. Den svarta färgen ger en modern touch till ditt kök och kommer att komplettera vilken inredningsstil som helst.

Funktioner

- Automatisk stoppare: Diskbänken kommer med en inbyggd automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att fylla diskbänken med vatten och tömma den när det behövs. - Infällningsdesign: Blanco Axon II 6 S är designad för att passa perfekt i din köksbänk, vilket ger en stilren och enhetlig look. - Glaslock: Diskbänken levereras med en elegant glasskiva som kan användas som lock, vilket ger extra arbetsyta när du inte använder diskbänken. - Avloppsskiva i stål: För att förhindra att matrester fastnar i avloppet, kommer denna diskbänk med en avloppsskiva i stål som effektivt fångar upp och filtrerar bort smuts och skräp.

Mått och montering

Blanco Axon II 6 S har en längd på 1000 mm och en djup på 510 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och förbereda mat. Diskbänken är lämplig för infällnad i ett skåp med en bredd på minst 600 mm. Den är också utrustad med hål för blandare, vilket gör det enkelt att installera din önskade kran.Med Blanco Axon II 6 S får du en diskbänk som inte bara ser fantastisk ut i ditt kök, utan också erbjuder praktiska och användbara funktioner för en smidig och effektiv matlagning och diskning. Välkommen till en ny nivå av köksdesign och funktion med Blanco Axon II 6 S.
Produkt
Modellnamn
Blanco Axon II 6 S (524149)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
1000.0 mm
Låddjup
185.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad
Vändbar
Nej
Material
Keramik
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär

16 Produkter från samma kategori: