• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 6 silgranit puradur jasmine reversible

PRODUKTKOD: 516174

6 174,00 kr

Spara 15%

5 247,90 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 615.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Metra 6 Silgranit Puradur Jasmine Reversible

Design och färg

Blanco Metra 6 Silgranit Puradur Jasmine Reversible är en stilfull och modern diskbänk som är tillgänglig i flera olika färger. Du kan välja mellan vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Detta gör det enkelt att matcha diskbänken med övriga inredningen i ditt kök.

Material och kvalitet

Diskbänken är tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial. Silgranit är ett hållbart och tåligt material som är känt för sin motståndskraft mot repor, fläckar och värme. Det ger också diskbänken en snygg och elegant yta som är enkel att rengöra och underhålla.

Funktioner och montering

Blanco Metra 6 Silgranit Puradur Jasmine Reversible är en enholsdiskbänk, vilket innebär att den har en stor huvudsink och en mindre avställningsyta eller avrinningsyta på sidan. Diskbänken är perfekt för kök där både matlagning och diskning utförs regelbundet. Diskbänken kan monteras på två olika sätt - antingen genom infällning eller underlimning. Detta ger dig möjlighet att välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök och din köksbänk.

Flexibilitet och användarvänlighet

En av de stora fördelarna med Blanco Metra 6 Silgranit Puradur Jasmine Reversible är dess vändbarhet. Det betyder att du kan montera diskbänken med huvudsinken antingen till vänster eller höger, beroende på dina preferenser och kökslayout. Detta ger större flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter dina behov och önskemål.

Sammanfattning

Blanco Metra 6 Silgranit Puradur Jasmine Reversible är en snygg och funktionell diskbänk som erbjuder stil, hållbarhet och flexibilitet. Med olika färgalternativ och möjligheten att montera den på olika sätt kan du skapa ett kök som är både vackert och praktiskt. Oavsett om du lagar mat, diskar eller bara njuter av ditt kök, kommer denna diskbänk att vara en pålitlig och estetiskt tilltalande del av din köksinredning.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 6 (516174)
Mått
Längd
615.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0
Hål för blandare
Nej
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1.5
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: