• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 45 s silgranit puradur champagne vändbar, automatisk stoppare, infino, asfaltskiva

PRODUKTKOD: 523179

6 602,00 kr

Spara 15%

5 611,70 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 780.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 45 S Silgranit Puradur Champagne

Blanco Axia III 45 S är en elegant och funktionell diskbänk som är perfekt för ditt kök. Den är tillverkad av hållbart silgranit-material och har en vacker champagnefärg som ger en sofistikerad touch till ditt köksinredning.

Automatisk stoppare

En av de praktiska funktionerna hos denna diskbänk är den automatiska stopparen. Med ett enkelt tryck kan du stänga av och öppna avloppet utan att behöva använda en traditionell propp. Detta gör det enkelt att hantera och tömma diskhon.

Infino

Diskbänken är utrustad med Blanco's Infino system, vilket innebär att diskbänken har en låda med plats för tillbehör under själva diskhon. Denna funktion gör det möjligt att förvara redskap och tillbehör inom räckhåll när du arbetar i köket.

Asfaltskiva

Axia III 45 S har en asfaltbeklädd botten som ger en bättre ljuddämpning och minskar buller vid användning av diskbänken. Detta bidrar till en tystare och mer behaglig köksmiljö.

Vändbar

En annan fördel med Blanco Axia III 45 S är att den är vändbar. Detta innebär att du kan montera den med vasken på vänster eller höger sida, beroende på din kökslayout och preferenser. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter dina behov.

Slutsats

Med sin stilrena design, praktiska funktioner och hållbara material är Blanco Axia III 45 S en utmärkt val för ditt kök. Den kombinerar både estetik och funktionalitet för att skapa en elegant och praktisk diskbänk som kommer att ge dig många års användning och nöje.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 45 S (523179)
Mått
Längd
780.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: