• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 45 s-f silgranit puradur alumetalik reversible, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523195

10 501,00 kr

Spara 15%

8 925,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 770.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Axia III 45 S-F Diskbänk i Silgranit Puradur Alumetalik

Blanco Axia III 45 S-F diskbänk är en högkvalitativ och stilren diskbänk som passar perfekt i ditt kök. Tillverkad i Silgranit, vilket är ett hållbart och tåligt material som är både lättskött och motståndskraftigt mot fläckar, repor och värme. Diskbänken har en vacker Alumetalik finish som ger den en modern och elegant look.

Reversible design för flexibel installation

En av de unika funktionerna hos Blanco Axia III 45 S-F är dess reversible design. Det innebär att du kan installera diskbänken med avrinningsytan på höger eller vänster sida, beroende på dina behov och kökets layout. Det ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa diskbänken efter din personliga preferens.

Auto stopper för enklare användning

Blanco Axia III 45 S-F diskbänk är utrustad med en praktisk auto stopper-funktion. Det innebär att du kan fylla diskhon till önskad nivå och sedan enkelt trycka på auto stopper-knappen för att stänga av vattnet. Detta gör att du kan fokusera på andra uppgifter i köket utan att behöva oroa dig för att diskhon ska rinna över.

Infino avrinningssystem för effektivt vattenflöde

Denna diskbänk är också utrustad med Blanco's innovativa Infino avrinningssystem. Detta system har en osynlig avrinning som ger bättre vattenflöde och förhindrar att matrester fastnar i avloppet. Det gör att du kan hålla diskbänken renare och minska risken för igensatta avlopp. Infino-systemet ger också ett stilrent och minimalistiskt utseende.

Ashlar board för extra utrymme

För att maximera användningsutrymmet i diskhon, kommer Blanco Axia III 45 S-F med en praktisk ashlar board. Detta är en extra avrinningsyta som kan användas för att torka avredskap, grönsaker och andra köksredskap. Ashlar board ger dig extra utrymme och ökar funktionaliteten i diskhon.

Sammanfattningsvis är Blanco Axia III 45 S-F en elegant och funktionell diskbänk som kommer att förbättra både utseendet och funktionaliteten i ditt kök. Dess robusta konstruktion och praktiska funktioner som auto stopper, Infino avrinningssystem och ashlar board gör den till det perfekta valet för dig som vill ha en diskbänk som både är vacker och praktisk.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 45 S-F (523195)
Mått
Längd
770.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: