• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco subline 320-f silgranit puradur biały, infino

PRODUKTKOD: 523419

5 248,00 kr

Spara 15%

4 460,80 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 347.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 427.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Subline 320-F Silgranit Puradur Biały, InFino

En mångsidig diskho perfekt för ditt kök

Blanco Subline 320-F Silgranit Puradur Biały, InFino är en fantastisk diskho som kommer att passa perfekt i ditt kök. Denna diskho är designad med en rektangulär form, vilket ger den en stilren och modern look. Den finns i olika färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. Du kan välja den som bäst matchar din köksinredning och din personliga stil.

Tillverkad av hållbart och högkvalitativt material

Denna diskho är tillverkad av Silgranit-material, som är känt för sin hållbarhet och höga kvalitet. Silgranit är ett kompositmaterial som består av granit och akryl, vilket ger diskhon en robust och tålig yta. Den är motståndskraftig mot repor, fläckar och heta ytor, och behåller sin färg och glans under lång tid. Silgranit-materialet är också hygieniskt och lätt att rengöra, vilket gör diskhon lätt att underhålla.

Enkel installation och flexibel användning

Diskhon kan installeras genom planlimning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet att välja den metod som passar dig bäst. Den har en enda ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme för att diska och tvätta stora kokkärl och tallrikar. Trots sin kompakta storlek är diskhon djup och har tillräckligt med utrymme för att hantera stora mängder disk.

Perfekt passform för ditt köksskåp

Blanco Subline 320-F Silgranit Puradur Biały, InFino är utformad för att passa perfekt i ett köksskåp med en bredd på minst 400 mm. Den har en låddjup på 190 mm, vilket ger dig gott om plats för att förvara dina diskredskap och tillbehör.

Innovativt design och hög funktionalitet

Denna diskho kommer med den innovativa InFino-bottenventilen, som är placerad i diskhon istället för på diskbänken. Detta ger en elegant design utan störande detaljer på diskbänken och underlättar rengöring. InFino-bottenventilen har också en stor avrinningskapacitet, vilket förhindrar att vatten samlas i diskhon.

Upptäck fördelarna med Blanco Subline 320-F Silgranit Puradur Biały, InFino diskho och gör ditt kök komplett med en högkvalitativ och stylad lösning för din disk.

Produkt
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Subline 320 F (523419)
Märke
Blanco
Mått
Djup
427.0 mm
Längd
347.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Skåpsbredd (min)
400.0 mm
Form
Rektangulär
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: