• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco axia iii 6 s-f silgranit puradur grey rock vänster, automatisk stoppare, infino, board vitglas, avlopp i stål

PRODUKTKOD: 524670

11 699,00 kr

Spara 15%

9 944,15 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 990.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1.5

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Axia III 6 S-F Silgranit Puradur Grey Rock Vänster, Automatisk Stopp, Infino, Board Vitglas, Avlopp i Stål

Färg och Material

Den här diskbänken har en grå färg och är tillverkad av silgranitmaterial. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor, fläckar och värmeskador.

Design och Mått

Blanco Axia III 6 S-F har en rektangulär form och en längd på 990 mm. Djupet på diskbänken är 500 mm och den har en ho med en djup på 190 mm. Den här modellen har en och en halv ho.

Montering och Användning

Blanco Axia III 6 S-F kan monteras genom planlimning eller underlimning. Diskbänken har även ett hål för blandaren, vilket gör det enkelt att installera en köksblandare enligt dina behov. Diskbänken är praktisk och passar perfekt för alla typer av kök.

Funktioner och Tillbehör

Denna modell har en automatisk stoppare, vilket gör det enkelt att kontrollera vattenflödet och dräneringen. Den har även en Infino-kant, vilket ger en slät övergång mellan diskbänken och bordet. Dessutom har Blanco Axia III 6 S-F en board i vitglas, som ger extra yta för arbete eller förvaring. Avloppet är tillverkat i stål, vilket ger både hållbarhet och effektiv avloppshantering.

Skåpsbredd och Anpassbarhet

Blanco Axia III 6 S-F rekommenderas för skåpsbredd på minst 600 mm. Detta säkerställer optimal passform och funktion för diskbänken. Observera att den här modellen inte är vändbar, så kontrollera noggrant vilken sida som passar bäst för ditt kök.

Med Blanco Axia III 6 S-F får du en stilren och pålitlig diskbänk med funktioner som underlättar din vardag i köket. Den grå färgen och det robusta silgranitmaterialet ger en modern och elegant look som kommer att vara ett perfekt tillskott till ditt köksdesign.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Axia III 6 S-F (524670)
Märke
Blanco
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
990.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Form
Rektangulär
Antal hoar
1.5
Montering
Planlimning, Underlimning
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Material
Silgranit
Vändbar
Nej
Hål för blandare
Ja

16 Produkter från samma kategori: