• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar xl 6 s-f silgranit puradur alumetalik vänster, auto stopper, infino, ashlar board

PRODUKTKOD: 523919

8 545,00 kr

Spara 15%

7 263,25 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 987.5 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 497.5 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Produktbeskrivning: Blanco Zenar XL 6 S-F Silgranit Puradur Alumetalik Vänster, Auto Stopper, Infino, Ashlar Board

En stilren och funktionell diskbänk

Blanco Zenar XL 6 S-F är en elegant och praktisk diskbänk som kommer att höja både stilnivån och funktionaliteten i ditt kök. Tillverkad av högkvalitativt silgranitmaterial ger denna diskbänk en exklusiv känsla samtidigt som den är otroligt hållbar och tålig.

En perfekt passform för ditt kök

Med sina generösa mått, med en bredd på 987.5 mm och en djup på 497.5 mm, är Blanco Zenar XL 6 S-F diskbänk perfekt för att rymma dina köksbehov. Den har också en praktisk låddjup på 190.0 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och tvätta.

Hög kvalitet och hållbarhet

Silgranitmaterialen som används tillverkas av Blanco och är kända för sin hållbarhet och höga kvalitet. Diskbänken är motståndskraftig mot repor, fläckar och hårda slag, vilket ger dig en diskbänk som kommer att hålla i många år framöver. Den är också extremt lätt att rengöra med vanligt diskmedel och vatten.

Funktionella funktioner

Blanco Zenar XL 6 S-F diskbänk är utrustad med flera praktiska funktioner som kommer att underlätta din vardag. Den har en auto stopper-funktion för enkel hantering av avloppsvattnet. Den har också Infino avrinningssystem, vilket ger en smidigare och mer effektiv avrinning av vatten och matavfall.

Stilren design

Med sin vackra silgranit puradur alumetalik-finish har Blanco Zenar XL 6 S-F en modern och stilren design som kommer att komplettera vilket kök som helst. Dess ashlar board-design ger diskbänken en distinkt och attraktiv look.

Enkel installation

Blanco Zenar XL 6 S-F diskbänk är enkel att installera och kan planlimmas för en smidig och elegant look. Den passar perfekt för skåp med en bredd på minst 600.0 mm.

Sammanfattningsvis är Blanco Zenar XL 6 S-F diskbänk en högkvalitativ och stilren lösning för ditt kök. Med sina praktiska funktioner och hållbara material kommer den att vara en pålitlig följeslagare i många år framöver.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Zenar XL 6 S F (523919)
Mått
Längd
987.5 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
497.5 mm
Design
Färg
Grå
Specifikationer
Material
Silgranit
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Vändbar
Nej
Form
Rektangulär
Antal hoar
1
Montering
Planlimning

16 Produkter från samma kategori: