• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco zenar 45 s silgranit puradur tartufo vänster, auto stopper, infino, styrelse svart glas

PRODUKTKOD: 523835

6 607,00 kr

Spara 15%

5 615,95 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 860.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster, Auto Stopper, Infino, Styrelse Svart Glas

Högkvalitativ diskbänk för ditt kök

Blanco Zenar 45 S är en elegant och funktionell diskbänk som ger ett lyxigt utseende till ditt kök. Den är tillverkad av högkvalitativt material, Silgranit, som är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot repor och fläckar. Diskbänken har en vacker tartufo vänster färg som ger ditt kök en tidlös och sofistikerad touch.

Automatisk stoppfunktion för praktisk användning

Denna diskbänk är utrustad med en auto stopper-funktion, vilket innebär att den har en inbyggd mekanism som stänger av vattenflödet automatiskt när diskhon är full. Detta är både praktiskt och energieffektivt, och förhindrar eventuella överflöd av vatten.

Infino kant för enkel rengöring och underhåll

Blanco Zenar 45 S är utrustad med en specialdesignad Infino kant, vilket innebär att det inte finns några synliga fogar eller skarvar. Detta gör rengöringen mycket enklare och förhindrar att smuts samlas i svåråtkomliga områden. Diskbänken är också enkel att underhålla, vilket gör den perfekt för det aktiva köket.

Styrelse i svart glas för modern stil

En unik funktion hos denna diskbänk är styrelsen i svart glas. Detta ger en modern och elegant touch till köket och skapar en snygg kontrast mot den tartufo vänstra diskbänken. Den svarta glaspanelen är också mycket hållbar och tålig, vilket garanterar att den kommer att stå emot daglig användning.

Perfekt passform för ditt kök

Blanco Zenar 45 S är utformad för att passa perfekt i ditt kök. Med en längd på 860.0 mm och en djup på 510.0 mm passar den smidigt in i de flesta köksbänkar. Diskbänken har också en ho och ett hål för blandaren, vilket gör den komplett och redo att installeras.

Om du letar efter en prisvärd och stilren diskbänk till ditt kök, är Blanco Zenar 45 S Silgranit Puradur Tartufo Vänster, Auto Stopper, Infino, Styrelse Svart Glas det perfekta valet.

Produkt
Modellnamn
Blanco Zenar 45 S (523835)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Djup
510.0 mm
Längd
860.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Specifikationer
Vändbar
Nej
Montering
Infällnad, Underlimning
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Antal hoar
1

16 Produkter från samma kategori: