• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco claron xl 60-if/a steamer systemplus stal polerowana, korek auto., infino, pushcontrol

PRODUKTKOD: 521641

11 916,00 kr

Spara 15%

10 128,60 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 560.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 480.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Claron XL 60-IF/A SteamerPlus

Produktbeskrivning:

Blanco Claron XL 60-IF/A SteamerPlus är en fantastisk diskbänkssystem som kombinerar stil och funktionalitet. Detta system är tillverkat av högkvalitativt rostfritt stål och har en polerad yta som ger en snygg och modern look till ditt kök.

Med en fyrkantig form och en storlek på 560.0 mm i längd och 480.0 mm i djup, är denna diskho perfekt för de flesta kök. Den har en enda ho och levereras med ett hål för blandaren, vilket gör det lätt att installera en kran.

Funktioner:

  • Steaming system: Steaming systemet gör det möjligt för dig att ånga maten direkt i diskhon. Detta är perfekt för att behålla näringsämnen och smak i maten samtidigt som du enkelt kan tillaga hälsosamma måltider.
  • Auto. kork: Med den automatiserade korken kan du enkelt stänga av och öppna diskhon med ett enkelt tryck. Detta gör det mycket bekvämt och hygieniskt att använda diskhon.
  • Infino: Infino är Blancos patenterade avrinningssystem som erbjuder snabb och effektiv vattenavlopp. Detta förhindrar att vatten står och minskar risken för lukt och bakterietillväxt.
  • Pushcontrol: Med Pushcontrol kan du enkelt och smidigt öppna och stänga avloppet. Detta är mycket praktiskt och ger en ren och elegant look till diskhon.

I olika färger och stilar:

Blanco Claron XL 60-IF/A SteamerPlus finns i olika färger för att passa din personliga stil och ditt kökets inredning. Du kan välja mellan färger som vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå, beige och röd. På så sätt kan du skapa den perfekta looken för ditt kök.

Sammanfattningsvis är Blanco Claron XL 60-IF/A SteamerPlus ett fantastiskt diskbänkssystem som erbjuder både stil och funktionalitet. Med sin steaming system, auto. kork, Infino avrinningssystem och Pushcontrol avlopp, gör detta system det enkelt och bekvämt att använda din diskho. Välj din favoritfärg och skapa det perfekta köket med Blanco Claron XL 60-IF/A SteamerPlus.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Claron XL 60-IF/A SteamerPlus (521641)
Mått
Djup
480.0 mm
Längd
560.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Rostfritt stål
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Blandarhål storlek
35.0 mm
Skåpsbredd (min)
600.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Planlimning

16 Produkter från samma kategori: