• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45 s compact silgranit puradur tartufo reversible, auto stopper.

PRODUKTKOD: 519580

3 758,00 kr

Spara 15%

3 194,30 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 45 S Compact Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stopper

Den Blanco Metra 45 S Compact är en stilren och funktionell diskbänk designad för att passa perfekt in i ditt kök. Med sin kompakta storlek och eleganta design är den idealisk för mindre kök och utrymmen. Diskbänken är tillverkad av hållbart och slittåligt material, nämligen Silgranit, som ger en yta som är motståndskraftig mot fläckar, repor och värme.

Funktioner:

1. Djup: Med ett djup på 500.0 mm ger diskbänken gott om utrymme för tvätt och rengöring av köksredskap och tallrikar.

2. Material: Diskbänken är tillverkad av Silgranit, som är en hållbar och tålig kompositmaterial som är känt för sin motståndskraft mot fläckar, repor och värme.

3. Typ: Den Blanco Metra 45 S Compact är en diskbänk som är avsedd att installeras genom infällning eller underlimning, vilket ger en snygg och nästan nårvarolös installation i ditt kök.

4. Antal hoar: Diskbänken har en ho, vilket ger dig tillräckligt med utrymme att tvätta och rengöra dina köksredskap.

5. Montering: Diskbänken är enkel att installera och kan monteras genom infällnad eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet när det gäller att anpassa den till din köksdesign.

6. Låddjup: Med ett låddjup på 190.0 mm erbjuder diskbänken gott om plats för att förvara köksredskap och andra tillbehör.

7. Märke: Diskbänken kommer från det välrenommerade varumärket Blanco, känt för sin höga kvalitet och hållbara produkter.

8. Modellnamn: Diskbänken har modellnamnet Blanco Metra 45 S Compact, vilket gör det enkelt att identifiera och hitta rätt produkt.

9. Form: Diskbänken har en klassisk rektangulär form, vilket ger en tidlös och elegant look i ditt kök.

10. Hål för blandare: Diskbänken är försedd med ett hål för att enkelt kunna installera en blandare och göra det bekvämt att använda vattnet vid diskning och matlagning.

11. Antal hål för blandare: Diskbänken har ett hål för en blandare, vilket ger dig möjlighet att enkelt anpassa din installation.

12. Vändbar: Diskbänken är vändbar, vilket ger dig möjlighet att montera den med hoan till vänster eller höger, beroende på din kökslayout och preferenser.

13. Skåpsbredd (min): En minsta skåpsbredd på 450.0 mm krävs för att installera denna diskbänk och säkerställa att den passar perfekt i din köksinredning.

Sammanfattningsvis är Blanco Metra 45 S Compact Silgranit Puradur Tartufo Reversible, Auto Stopper en praktisk och elegant diskbänk som kommer att bli en värdefull och hållbar investering för ditt kök. Med sina många funktioner och flexibla monteringsalternativ kan du skapa ett stilfullt och funktionellt arbetsutrymme i köket.

Produkt
Modellnamn
Blanco Metra 45 S Compact (519580)
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Mått
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm

16 Produkter från samma kategori: