• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco metra 45s kompakt champagne utan automatisk propp

PRODUKTKOD: 519567

3 957,00 kr

Spara 15%

3 363,45 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 680.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Metra 45 S Compact Champagne Diskbänk utan automatisk propp

Blanco Metra 45 S Compact är en elegant och funktionell diskbänk som passar perfekt i mindre kök och utrymmen. Dess design i champagnefärg ger en tidlös och stilren känsla till ditt kök.

Funktioner

Material

Blanco Metra 45 S Compact är tillverkad av slitstarkt och högkvalitativt material som kallas Silgranit. Silgranit är känt för sin hållbarhet och motståndskraft mot fläckar, repor och värme. Det gör diskbänken enkel att rengöra och underhålla.

Montering

Denna diskbänk är lämplig för infällnad eller underlimning. Du kan välja den monteringsmetod som passar bäst för ditt kök och din personliga smak.

Antal hoar

Blanco Metra 45 S Compact har en ho, vilket gör den idealisk för mindre kök där utrymmet är begränsat. Trots den kompakta storleken ger hoen ändå tillräckligt med plats för att enkelt hantera diskning och matlagningsuppgifter.

Låddjup

Med en låddjup på 190.0 mm, erbjuder diskbänken gott om utrymme för att hantera olika typer av disk och köksutrustning. Du kan enkelt tvätta och skölja stora kastruller, stekpannor och tallrikar utan problem.

Vändbar

Blanco Metra 45 S Compact är vändbar, vilket innebär att du kan montera hoen på antingen vänster eller höger sida beroende på dina preferenser och behov.

Märke och modell

Blanco är ett välrenommerat varumärke inom diskbänkar och köksutrustning, och deras Metra 45 S Compact (519567) modell är ingen undantag. Du kan vara säker på att denna produkt är av högsta kvalitet och designad med tanke på funktionalitet och stil.

Sammanfattning

Blanco Metra 45 S Compact är den perfekta lösningen för mindre kök och utrymmen där du vill ha en kompakt och stilren diskbänk. Med sin Silgranitkonstruktion, funktionella design och eleganta champagnefärg kommer den att bli en värdefull och attraktiv del av ditt kök.

Produkt
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Metra 45 S Compact (519567)
Märke
Blanco
Mått
Längd
680.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
500.0 mm
Specifikationer
Hål för blandare
Nej
Antal hoar
1
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Montering
Infällnad, Underlimning
Vändbar
Ja
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
0

16 Produkter från samma kategori: