• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco classic neo 5 s silgranit puradur antracit vändbar, automatisk stoppare, infino, plastbräda

PRODUKTKOD: 524015

8 652,00 kr

Spara 15%

7 354,20 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 915.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 510.0 mm
  • Form: Rektangulär
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco Classic Neo 5 S - Diskbänk i Silgranit Puradur

Blanco Classic Neo 5 S är en elegant och funktionell diskbänk tillverkad i högkvalitativt Silgranit Puradur-material. Detta material är känt för sin hållbarhet, motståndskraft mot fläckar och repor samt enkel rengöring. Diskbänken är designad i en elegant antracitfärg som ger en stilren och modern touch till ditt kök.

Automatisk stoppare

En av de praktiska funktionerna hos Blanco Classic Neo 5 S är den automatiska stopparen. Denna stoppare gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och förhindrar att vattnet rinner ut när du behöver låta det stå och dra några minuter.

Infino

Diskbänken är utrustad med Blanco Infino-drainagesystem. Detta system ger en perfekt integration mellan diskhon och avloppet, vilket resulterar i smidig vattenavrinning och förhindrar eventuell överflödande vatten eller stopp i avloppet.

Vändbar

En annan praktisk egenskap hos Blanco Classic Neo 5 S är dess vändbarhet. Detta innebär att diskhon kan monteras på höger eller vänster sida för att passa dina köksbehov och preferenser.

Plastbräda

Till diskbänken medföljer även en praktisk plastbräda. Denna bräda kan användas som arbetsyta för att förbereda mat eller som ett stöd vid diskning. Plastbrädan är lätt att rengöra och kan enkelt fästas på diskbänken när den inte används.

Blanco Classic Neo 5 S är en idealisk diskbänk för dig som söker både stil och funktionalitet i ditt kök. Dess högkvalitativa material och smarta funktioner gör den till en pålitlig och praktisk lösning för dina dagliga köksbehov.

Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskbänkar
Modellnamn
Blanco Classic Neo 5 S (524015)
Mått
Längd
915.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Djup
510.0 mm
Design
Färg
Svart
Specifikationer
Material
Silgranit
Antal hål för blandare
1
Hål för blandare
Ja
Form
Rektangulär
Skåpsbredd (min)
500.0 mm
Antal hoar
1
Montering
Infällnad
Vändbar
Ja

16 Produkter från samma kategori: