• Reducerat pris

Diskbänkar

Blanco dalago 45-f silgranit puradur jasmin, automatisk propp.

PRODUKTKOD: 517658

5 161,00 kr

Spara 15%

4 386,85 kr
Inkl. moms
  • Typ: Diskbänkar
  • Längd: 455.0 mm
  • Låddjup: 190.0 mm
  • Djup: 500.0 mm
  • Form: Fyrkantig
  • Antal hoar: 1

Slut på lagret!

Det finns inte tillräckligt med produkter i lager

Blanco dalago 45-f silgranit puradur jasmin, automatisk propp

Produktbeskrivning

Blanco dalago 45-f silgranit puradur jasmin är en praktisk och stilren diskho för ditt kök. Med en fyrkantig form och en elegant jasminfärg passar den perfekt in i de flesta köksinredningar. Diskhon är tillverkad av hållbart silgranit-material och har en yta som är både tålig och lätt att rengöra.

Färger och material

Blanco dalago 45-f finns i ett brett utbud av färger, inklusive vit, svart, silver, rostfritt stål/krom, rosa, grön, grå/antracit, creme, blå och beige. Detta gör det lätt för dig att välja en färg som passar din personliga smak och köksstil. Diskhon är tillverkad av högkvalitativt silgranit-material som är känt för sin hållbarhet och tålighet.

Funktioner och design

Blanco dalago 45-f har en djuplek på 500 mm och en längd på 455 mm, vilket ger gott om utrymme för att diska och tvätta köksredskap. Den har en automatisk propp, vilket gör det enkelt att fylla diskhon med vatten och tömma den när du är klar. Diskhon kan monteras antingen genom planlimning eller underlimning, vilket ger dig flexibilitet och möjlighet att anpassa den efter dina behov.

Användning och installation

Blanco dalago 45-f passar perfekt i köksskåp med en bredd på minst 450 mm. Diskhon har ett hål för blandare och kan enkelt anpassas för att passa olika typer av blandare. Den levereras med instruktioner för enkel installation.Sammanfattningsvis erbjuder Blanco dalago 45-f silgranit puradur jasmin en kombination av stil, funktionalitet och hållbarhet. Med sitt brett utbud av färger och möjlighet till montering är den en perfekt lösning för att skapa en elegant och praktisk diskplats i ditt kök.
Produkt
Märke
Blanco
Typ
Diskhoar
Modellnamn
Blanco Dalago 45 F (517658)
Mått
Djup
500.0 mm
Längd
455.0 mm
Låddjup
190.0 mm
Design
Färg
Vit, Svart, Silver, Rostfritt Stål/krom, Rosa, Grön, Grå/Antracit, Creme, Blå, Beige, Röd
Specifikationer
Antal hål för blandare
1
Material
Silgranit
Hål för blandare
Ja
Form
Fyrkantig
Skåpsbredd (min)
450.0 mm
Vändbar
Nej
Antal hoar
1
Montering
Planlimning, Underlimning

16 Produkter från samma kategori: